Copy

Rólam

Ez az oldal a bemutatkozó oldalam, nézd meg és ismerj meg engem jobban

Nagy Krisztián – KINVA

Mélyen tisztelem, és folyamatosan kutatom a festészet hagyományait

Nagy Krisztián – KINVA festőművész vagyok. Mélységesen tisztelem a Régmúlt idők mesterei által ránk hagyományozott módszereket, eljárásokat, melyek a művészettörténeti korszakokon átívelve, megteremtették mindazt amit ma festőművészetnek hívunk!

Fáradhatatlanul kutatom ezeket a titkokat, módszereket, technikákat és anyagokat, melyet a “Régi Mesterek” ránk hagytak.

Mindezekről az, és az általam használt festészeti anyagokról, módszerekről, az alábbi gombra kattinva olvashatsz bővebben.

Fejezetek egy festő életéből – Hogyan kezdődött az egész?

Ezzel a címmel írtam egy 8 részes bejegyzés sorozatot az onlinefestotanfolyamok.com oldal blog részében. Ezt érdemes elolvasnod, ha többet szeretnél megtudni rólam, személyemről, és életutamról. Sokak szerint érdekes, fordulatos olvasmány, nézd hát meg te is!

A 8 részes blogbejegyzés sorozatban sok mindent elmondok életutamról, és arról hogy, hogyan lett belőlem festő, hogyan kezdtem az oktatást stb.

Vajon mi teszi a művészt? Mitől látja másként a világot, mint az emberek nagy többsége? Mi az a hajtóerő ami mozgatja?

Talán megkapod ezekre a kérdésekre a választ ebből a cikk sorozatból.

 

 

A művészi hitvallásom

Fontos számomra az individualizmus, hiszek abban, hogy minden ember egy szuverén lény, és nem helyes, ha különböző szemléletmódokat akarnak valakire, akár egy művészre ráerőltetni!

A lenti gombra kattintva, elolvashatod, a saját művészi értékrendemet, hitvallásomat, amely vezérel engem a művészet általam választott útján. Egy rövid kis videót is megtekinthetsz, ahol a saját szavaimmal mondom el mindezt!

Nagy Krisztián – KINVA

Tevékenységeim

Az alkotó munkán kívül számos egyéb, a festészethez kapcsolódó tevékenységet végzek

 

A festőművészetet holisztikus módon szemlélem, úgy gondolom az én utam a festészetben az alkotáson kívül igen összetett, folyamatokból áll.

Ebből kifolyólag igen kiterjedt tevékenységeket folytatok a festészettel kapcsolatosan.

 

Festészeti oktatás

Itt van egyrészt az általam létrehozott KINVA ART AKADÉMIA, ahol Online Festőtanfolyamok és oktatóvideók segítségével oktatom a kezdő és haladó, amatőr és profi festőket, alkotókat egyaránt. Az oktatást úgy élem meg, hogy magam is rengeteget tanulok belőle, ami előre visz a pályámon. Igaz a keleti mondás: “A tanítvány tanul a mestertől, a mester pedig a tanítványtól”!

 

Alkotó táborok

Minden évben több alkotótábort vezetek, ahol a résztvevők személyesen is tanulhatnak tőlem, és ahol 1 héten keresztül minden a festészetről szól.

 

Blogolás

Az alkotó és oktató munka mellett Bloggerként is tevékenykedek. Több weboldalam és szakmai blogom is van ahol a festészetről írok szakmai cikkeket. Igyekszem minél több értékes információt megosztani az érdeklődőkkel a festészet mesterségéről, anyagismeretéről, technikáiról és a művészettörténetéről is.

Oldalaim: (kattints rájuk és új ablakban megnyílva meg tudod tekinteni őket)

Online Festőművész Magazin-festomuveszmagazin.com

KINVA ART AKADÉMIA – onlinefestotanfolyamok.com

KINVA ART Oldalak-kinvaart.com

KINVA Festmények, személyes blog -kinvafestmenyek.com

 

Könyv írás

Ha már egyszer blogcikkeket írok, akkor innen már csak egy apró lépés, hogy egyes írásaimat akár könyv formában is megjelentessem. Ezzel is a festészet rajongóit szolgálva. Jelenleg eddig 6 db ingyenes e-könyvet írtam meg, amelyek bárki számára szabadon elérhetők és olvashatók. Tervezem a jövőben nyomtatott könyvek megjelentetését is.

 

Szociál Média

Napjainkban az internetes jelenlétnek, szerves részét képezi a különböző szociális médiákban való jelenlét is. Ennek szellemében a blogolás mellett kezdtem el “vlogolni” is, youtube csatornámon egyre több festészeti témájú videó jelenik meg, melyeket ugyancsak bárki szabadon megtekinthet.  De jelen vagyok a pinteresten, instagramon, Google+-on, Twitteren és természetesen a Facebookon is. Az oldal alján a szociáé média ikonokra kattintva eljutsz a csatornáimra, lájkolhatod, követheted, feliratkozhatsz rájuk.

Tényleg, ha már egyszer itt tartunk! Erre most szánhatnál is 1 percet, és követhetnél, feliratkozhatnál ezekre! 🙂

 

Nagy Krisztián – KINVA

Miért oktatom a festészetet?

 

Kapcsolat

A jobb oldali elérhetőségeken keresztül léphetsz velem kapcsolatba

Telefon

(+36) 30 847 4018

E-mail

kinva@kinvaart.com
kinva@kinvafestmenyek.com

Iratkozz fel, Lájkolj, és Kövess a közösségi médiában is!