Copy

Vladimir Volegov festőtechnikái

 

 

 

Ismerd meg a Spanyolországban élő híres, kortárs Orosz festőművész festőtechnikáit. Az online festőtanfolyamon te is megismerheted ezt a lenyűgöző festőtechnikát, melyben az Impresszionista és  Romantikus Realista festészeti hagyományok keverednek egy kis mediterrán életérzéssel.

A KINVA ART Akadémia legszebb Online Festőtanfolyama

A napfényes mediterrán környezetbe helyezett, romantikus pillanatokban elkapott, és az impresszionizmus eszköztárával, realistán ábrázolt gyönyörű nőalakok.

Ezek jelenti ennek a csodás képeket produkáló online festőtanfolyamnak az esszenciáját, Volegov mester után.

A szépség eszenciája

A Romantika, a Realizmus és az Impresszionizmus megfelelő kombinációja, a festészet területének talán az egyik legszebb eredményeit produkálja.

Ezt az állítást igazolják, Vladimir Volegov lenyűgöző festményei.

Ez a kombináció maga a szépség esszenciája!

A Vladimir Volegov Festőtechnikái Online festőtanfolyam 4 pillére

Ábrázolási mód

Életérzés

Szín és technika

Témaválasztás

1. Ábrázolás mód: Realizmus

Napjainkban a nagyvilágban egyre inkább utat tör magának és reneszánszát éli a realista kifejezésmód a festészetben. A 20. század izmusokkal tarkított művészeti koncepciója után, ismét növekvő igény mutatkozik a látható világ szépségének, valósághű, festői megfogalmazására. Az online tanfolyam egyik küldetése is éppen ez, a realizmusra való törekvés.

2. Életérzés: Romantika

A Magyar lélek hajlamos a romantikára. Ebben nagyon hasonlóak vagyunk az Orosz néphez, akik talán még nálunk is romantikusabb lelkületűek. Ez a beállítottság megfigyelhető mindkét nép festészetében a múltban, és a jelenben egyaránt. Vladimir Volegov festészetében a romantika szinte tapinthatóan van jelen. Mintha a festékeit valami “romantika nevű festékes tubusból” nyomta volna palettájára, mielőtt a vászonra kente volna. De mégsem érezzük túlzónak, csöpögősnek, mert egy valóságos életérzést és a szépséget magát kapjuk tőle az alkotásain keresztül.

3. Szín és Technika: Impresszionizmus

A 19. század művészetének talán egyik legnagyobb vívmánya volt az impresszionizmus. Azért mondjuk ezt, mert az impresszionozmus döntötte le a gátakat, eképpen végül utat engedve az utána következő 100-150 év izmusainak, és a  modern festészet kialakulásának. Ezzel megyszüntetve a Realista akadémizmus uralmát.  Paradox módon, napjainkban az impresszionizmus éppen a realista törekvéseket támogatva tér vissza a kortárs művészet színterére.

4. Témaválasztás: Nőalakok és Mediterrán tájak

Az impresszionista festők mindíg is kedvelték a mediterrán térséget. Vonzották őket, az ott található hangulatos kikötők, tengerpartok, városkák, a színpompás virágözön és a töménytelen fény amely a mediterráneum egyedüláló atmoszféráját adja. Nem csoda ha Volegov mester is átette székhelyét a hideg Ororszországból a napfényes Spanyolországba.  Itt csak körül kell nézni, a téma már is adja magát. Már csak az embert, és valami történetet kell mellé tenni, és kész is az alkotás. Ennyi szépséggel pedig tökéletesen harmonizál a fiatal nők, üde szépsége.

A tananyag 4 pillére

A fent olvasható 4 pillér az oka, annak, hogy ezek a képek ilyen gyönyörűek. Na meg persze az a tudás és látásmód amely Vladimir Volegov sajátja.

A tanfolyam célja, hogy megismerd te is ezeket a technikákat, amelyekkel ilyen és ehhez hasonló alkotásokat tudsz majd létrehozni!

Ezen az online festőtanfolyamon mindenek előtt lesz 7 db oktató videó, ahol 1-1 Volegov festményt fogunk megfesteni elejétől a végéig. A videókon vágatlanul bemutatom a festmény megfestésének lépéseit, a használt színeket és technikákat. Festés közben pedig magyarázatot is fűzök, ahhoz, hogy mit, miért, és hogyan csinálok!

Ezen kívül a tnanyagnak lesz egy elméleti része is ahol fotókkal illusztrált szöveges tartalomban ismerheted meg a tanfolyamhoz kapcsolódó elméleti hátteret.

Továbbá különböző gyakorlati feladatokkal is találkozol majd a tanfolyam ideje altt, melyek segítenek felkészülni a videók megfestéséhez.

A tanfolyamon megismered Volegov mester életét, az impresszionizmus művészettörténeti hátterét, a Romantikus Realizmus és az Impresszionizmus kapcsolódási módjait. Ezeken kívül megismered az impresszionizmus technikáit, színhasználatát, az ecsetkezeléseket és a festőkéses technikákat is, melyeket Volegov mester is használ.

A tanfolyam kitűnő továbbtanulási lehetőség az emberábrázolással ismerkedők számára is, de a tájképek, mediterrán látképek kedvelői is megtalálják számításukat.

Köszöntelek ezen az oldalon!

Az a tény hogy itt vagy, már jó jel, mert jelzi, hogy nyitott vagy az új ismeretekre. Talán a tanítványaimhoz, és hozzám hasonlóan te magad is szomjazva a tudást, keresed a lehetőségeket, hogy gyarapithasd a képességeidet a festészet terén.

Nos, ez itt egy ilyen lehetőség!

Lehetőség, hogy fejleszd magad, lehetőség hogy jobb festő legyél!

Már csak rajtad múlik, hogy élsz e vele! .)

Nagy Krisztián - KINVA

Festő, oktató, író, KINVA ART Akadémia

Tanulj Festészetet Online!

Tanulj kényelmesen, otthonodban, a saját időbeosztásod és tempód szerint, kötöttségek nélkül!

Az Online Festőtanfolyam

A festészet tanulásának az egyik legjobb, és legkorszerűbb oktatási módszere

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel Vladimir Volegov Romantikus Realista, Impresszionista festőtechnikáit.

Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Valódi Emberek, Valódi Vélemények

Olvasd el mit mondanak rólam régebbi tanfolyamaim résztvevői.

Ők azok akik már évek óta követnek engem, és tanulnak, fejlődnek, sikereket érnek el a segítségemmel.

Nagyon örülök, hogy rátalátam erre a minden szempontból kiváló szinvonalú oldalra. Nagyon jól érzem itt magam. Sokat jelent, hogy olyan csoportban lehetek ahol mindenkinek kedvenc időtötése a festegetés. Úgy érzem, sokat fejlődtem amióta részt veszek a tanfolyamokon. Rendkívül precíz, részletes elméleti oktatásban részesülünk és nagy segítséget jelentenek a részletes magyarázattal ellátott videók is. Szeretem, hogy a saját időbeosztásomnak megfelelőn haladhatok, mert a különböző tanfolyami anyagaimat bármikor elérhetem. Nagyon kedves, segítőkész csoporttársaim vannak akik szivesen osztják meg tapasztalataikat. Remélem, hogy egyszer sikerül eljutnom a festőáborba is, ahol szeméyesen is megismerkedhetek a mesterükkel és a csoport tagjaival.

Szathmáryné Éva

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

Burján Aster Eszter

AsterGlass Design: az üvegre festett világ

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom 🙂

Karsay Ildikó

További vélemények

Az oldalsó nyilakkal lapozhatsz köztük!

Kedves Krisztián! “Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!” Vörös László
“Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk! Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!” Jakubek Nóra
“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora.” Börzsei Hajnalka

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 15950,-Ft lesz az ára!

A tanfolyam 2018. február 20.-án este indul!

Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Az ajánlat csak eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért érdemes rám hallgatni ha Online Festészet Tanulásáról van szó?

Azért hallgass rám, mert 2008-óta oktatom a festészetet és 2014 szeptembere óta, tehát több mint 3 éve pedig Hazánkban egyedülálló módon, Online Festőtanfolyamokon is oktatom. Az általam alapított KINVA ART Akadémia Online Festőtanfolyamain, eddig több mint 800 embert oktattam, és oktatok ma is festészetre. Ahogyan a fenti hozzászólásokban is olvashatod, a tanítványaim eredményesek azzal a módszerrel, ahogyan én oktatom őket. A módszert saját magam állítottam össze, ezek részben olyan technikák melyeket a hazai festők is tanulnak és alkalmaznak, részben olyan módszerek melyeket Nyugat-Európai és Amerikai festők tanulnak, harmadrészt pedig általam kitalált eljárások. Ezenkívül egy csodálatos közösségnek is tagja lehetsz, hiszen az Online Tanítványaim egy több mint 450 főt számláló facebook csoportba tömörültek, ahol egymást támogatják a KINVA ART Akadémia tananyagainak elsajátításában, a festészet tanulásában. A csoport un. facebook Titkos Zárt csoport, amihez csak a tanítványok tudnak csatlakozni. Ebben a csoportban minden a festészetről, a KINVA ART tananyagokról és egymás segítéséről szól. Ha te most szeretnél elkezdeni festészetet tanulni, vagy ha már haladó festő vagy de szeretnéd magadat továbbképezni, új technikákat tanulni, akkor neked itt a helyed, hiszen Magyarországon nincs még egy olyan festőiskola, ahol ekkora tudásanyag állna rendelkezésedre!

Szeretettel várlak Téged is a tanfolyamon, és a közösségünkben!

Nagy Krisztián - KINVA egy Írországi Plein Air festés közben

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid…

Ha bármilyen további kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, akkor azt itt alul teheted fel, a hozzászólások között!

Kérdezz bátran, örömmel segítek ha tudok!

28 hozzászólás

 1. KINVA

  Itt tudtok kérdezni a tanfolyammal kapcsolatosan!

  Válasz
  • H. Csongrády Márta

   Kedves Krisztián!
   Nagyon szeretnék résztvenni a most induló Vladimir Volegon mester nyomában tanfolyamodon. A kérdésem az, hogy van-e bank befizetési lehetőség, ugyanis nekem nincs bankkártyám. Válaszodat előre is köszönöm, abban a reményben, hogy a tanfolyamon indulhatok.

   Válasz
   • KINVA

    Kedves Márta!
    Kattints a “kosárba” gombra, és vásárlás közben lehetőséged nyílik választani a fizetési módok közül. A kártyás fizetésen túl, paypallal és átutalással, vagy postai pénzküldéssel is fizethetsz.

    Szeretettel várlak a tanfolyamra!

    Üdv:
    Krisztián

    Válasz
 2. Kertészné Marika

  Kedves Krisztián! Szeretnék részt venni a február 20-i tanfolyamodon, de az én számítógépem (még XP van rajta) nem jeleníti meg a jelentkezés feltételeit. Más számítógépen próbáltam, de ott Facebook fiókot kér, ami nekem nincs. Ezért ezúton jelentkezem a tanfolyamra. Kertészné Marika vagyok, e-mail címem: kerteszke57@freemail.hu.
  Köszönöm szépen!
  Szép napot kívánok!
  Marika

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Marika!
   A tanfolyam oldal modern technológiát használ, amit az elavult windows xp már nem ism er fel. Ezért nem látod a jelentkezési feltételt. Sajnos xp-n a tanfolyamot sem fogod látni, hiába is vennéd meg. Tehát először mindenképpen frissíttesd a számítógépeden az operációs rendszert pl. windows 10-re. Egyébként is javasolt, mert a windows xp-több mint 4 éve nem kapott frissítést mert a Microsoft már nem támogatja, és a szakértők szerint hatalmas biztonsági kockázat használni, bármikor ellophatják az adataidat stb. hiába van vírusirtó és tűzfal a gépeden, mert maga az xp sebezhetővé vált elavultsága okán. A szakértők szerint ma már windows xp-vel nem szabadna internetre csatlakozni e veszélyek miatt. Ha frissítették a gépedet utána könnyedén meg tudod vásárolni a tanfolyamot.

   Válasz
   • Kertészné Marika

    Köszönöm a válaszodat!

    Válasz
 3. Alpár László

  A Vladimir Volegov festőtechnika tanfolyam feltöltött képei nagyon tetszenek.
  Kérdésem: a képeket AKRIL festékkel is el lehet készíteni ?
  Kérésem: A tanfolyamok és a leckék ismertetésénél kérlek, térj ki arra, hogy akrillal, vagy olajjal történő festésről szól az ismertetés, és adott esetben melyik kereskedelemben viszonylag olcsón beszerezhető festékkel fessünk. Tudom, hogy korábbi leckékben már volt szó a festék anyagokról, de kérlek a kép festése közben, vagy a konkrét leckében is térj erre ki. Én akrillal szoktam festeni jól-rosszul. Válaszodat előre is köszönöm.

  Válasz
  • KINVA

   Kedves László!
   Én olajjal fogom demonstrálni a tanfolyamot, de ez a tanfolyam tökéletesen megvalósítható akril festékkel is. A tanfolyamba szívesen beillesztek ezzel kapcsolatosan is egy leckét.

   Válasz
  • Alpár László

   Válaszodat köszönöm, örülök, hogy akril oktató videót is láthatunk a tanfolyamon.

   Válasz
 4. Bacsa Ildikó

  Kedves Krisztián, én nagyon megörültem ennek a tanfolyamnak, szeretném megrendelni, nekem windows 7-em van, azzal tudna működni? Válaszod köszönöm előre is!

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Ildikó!
   Természetesen windows 7-ttel működik, csak az xp nem megfelelő. Ha meg tudod rendelni akkor a tanfolyamot is látni fogod.

   Válasz
 5. Csernyánszki Bertalan

  Nagyon köszönöm a tájékoztatást,igen sokat tudok tanulni a tanfolyam anyagaiból,nagyon részletes ugyan akkor jól értelmezhető,.

  Válasz
 6. Bolla Tímea

  Kedves Krisztián! A tanfolyam díja egyszeri összeg, vagy a 4. tananyagot külön- külön kell megvásárolni? Én is csak akrillal festek,a fenti hozzászóló kérdéséhez/ kéréséhez én is csatlakoznék. Köszönettel.

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Tímea!
   Természetesen az egész tananyagra vonatkozik az ár, tehát csak 1x-i díjról van szó. Akrillal is meg lehet csinálni ezt a tanfolyamot.

   Válasz
   • Bolla Tímea

    Köszönöm a gyors választ!

    Válasz
 7. Lajos

  Kedves Krisztián! A tanfolyamban lesz szó az előkészítésről is?Gondolok itt a Volegov által készített fotók előkészítése(pasztellesítése)a vásznak alapozása,paletta,stb..

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Lajos!
   Igen. kitérünk ezekre a dolgokra is a tanfolyamon.

   Válasz
 8. Bacsa Ildikó

  Kedves Krisztián, milyen időpontban lesznek a tanfolyamok kedden és pénteken?

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Ildikó!
   Keddi és pénteki napokon jönnek a leckék, de igazából rajtad áll, mikor dolgozod fel őket, mert megjelenésük után örökre elérhető marad számodra, tehát, nem szükséges tartanod a tempót, egyénileg oszthatod be az idődet és a feldolgozás, tanulás menetét.

   Válasz
   • Bacsa Ildikó

    Köszönöm szépen, azt gondoltam, hogy ez csak egy élő videó, ahol lehet közben kérdezni, de azért jó így is, mert bármikor lehet használni!

    Válasz
    • KINVA

     Kedves Ildikó!
     Összesen 7 db komplett videó lesz és nagyon sok szöveges tanulnivaló is, tehát elég komplex tudásanyag lesz.

     Válasz
     • Bacsa Ildikó

      Igen nagyon örülök neki, köszönöm szépen!!! Szép napot kívánok!!! 🙂

 9. Rózsahegyi Ildikó

  Kedves Krisztián!
  Szeretném tudni, hogyan kezdhetem el a Volegov tanfolyamot. Ma este kezdődött, ahogy a mai levelében írta. Hogy kezdjem el? Milyen webes felületen? A kedvezményes áron megrendeltem, kifizettem, megkaptam a számlát is, de nem tudom, hol kezdjek hozzá. Kérem, segítsen csatlakozni a tanfolyamhoz! Nem szeretném kihagyni!

  Válasz
 10. Rózsahegyi Ildikó

  Kissé lassan, de megtaláltam végre.
  Köszönöm a türelmet!

  Válasz
 11. Ferenczi Melinda

  Kedves Krisztián! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e jelenleg és vagy, várható-e a közeljövőben “akciós” online festészeti tanfolyam. Üdvözlettel: Melinda

  Válasz
 12. Henriette

  Kedves Krisztián!
  Az én gépemen nem windows, hanem linux operációs rendszer fut. Ezen is elérem a tanfolyam anyagát?

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .