Copy

Mediterrán tengerparti tájképek festése

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb Online Festőatanfolyama

Fantasztikus mediterrán Tengerparti tájképek festése

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb Online Festőtanfolyamán, megismerheted a mediterrán tájképek festésének technikáit

Kinek való ez az  Online Festőtanfolyam?

Minden amatőr és haladó alkotónak ajánlom, a szép tájak és az érdekes festőtechnikák megismerése miatt.

A tanfolyamot olyanok is könnyedén el tudják végezni, akik még kezdők a festészetben.

Nekik különösen hasznos lesz pl. a helyes színképzések elsajátítása miatt, a téjkép színeinek harmonikus összeállításával és a tipikus hibákkal, és azok elkerülésének módjaival is sokat foglalkozunk ezen a tanfolyamon.

 

 

A tanfolyamot akril és olajfestékkel is egyaránt el lehet végezni, magam mindkét technikára fogok példát mutatni a tanfolyam során.

Víz ábrázolási technikák

A Mediterrán Tengerparti Tájak Festése Online Festészeti tanfolyamon, megismerheted a víz ábrázolásának különböző technikáit. Megtanulhatod hogyan lehet gyönyörű tükröződéseket, reflexiókat létrehozni az ábrázolt víz felületen, ezzel együtt a víz reális ábrázolását is megtanulhatod.

Épületek, utcák, sikátorok

Hangulatos, mediterrán sikátorok, utcaképek ábrázolásának technikái.

Horvátország, ódon, romantikus hangulatot árasztó, fantasztikus sikátorainak és utcaképeinek festői megjelenítése.

Horvátország és Montenegró tekergős, kanyargós, lépcsőkkel tarkított szűk kis utcácskái régóta újra és újra megihletik a festőket, témaként szolgálva nekik alkotásaikhoz.

Ezt a hagyományt követve, mi is megismerjük ezeknek az ábrázolási módjait.

Velencei gondolák

A Mediterrán témájú festmények egyik kedvelt motívuma a Velencei gondolák, és Velence kanálisaival szabdalt utcácskáinak, a felettük átívelő gyaloghídjainak ábrázolása is.

A tanfolyamon ilyen témájú festményeket is fogunk festeni

Monrtenegrói látképek

Kétség kívűl a legszebb mediterrán festmények közé tartoznak a csodálatos, Montenegrói öböl, lélegzetelállító látképei, a hegyoldalba épült tengerparti városkákkal, a tengerrel és a távoli hegycsúcsokkal. Ennek a tanfolyamnak talán a legszebb alkotásit fogjék adni ezek a montenegrói témájú festmények.

A képeken nem csak a látképek festésének technikáit tanuljuk, de nagyszerű alkalom az épület perspektívák megismerésére is. Ezen kívül, a mélységek, távolságok érzékeltetése, a légköri perspektíva mélyebb megismerése a másik cél ezen a tanfolyamon.

Valódi Emberek, Valódi Vélemények

Olvasd el mit mondanak rólam régebbi tanfolyamaim résztvevői.

Ők azok akik már évek óta követnek engem, és tanulnak, fejlődnek, sikereket érnek el a segítségemmel.

Nagyon örülök, hogy rátalátam erre a minden szempontból kiváló szinvonalú oldalra. Nagyon jól érzem itt magam. Sokat jelent, hogy olyan csoportban lehetek ahol mindenkinek kedvenc időtötése a festegetés. Úgy érzem, sokat fejlődtem amióta részt veszek a tanfolyamokon. Rendkívül precíz, részletes elméleti oktatásban részesülünk és nagy segítséget jelentenek a részletes magyarázattal ellátott videók is. Szeretem, hogy a saját időbeosztásomnak megfelelőn haladhatok, mert a különböző tanfolyami anyagaimat bármikor elérhetem. Nagyon kedves, segítőkész csoporttársaim vannak akik szivesen osztják meg tapasztalataikat. Remélem, hogy egyszer sikerül eljutnom a festőáborba is, ahol szeméyesen is megismerkedhetek a mesterükkel és a csoport tagjaival.
Szathmáryné Éva

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!
Burján Aster Eszter

AsterGlass Design: az üvegre festett világ

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom 🙂
Karsay Ildikó

További vélemények

Az oldalsó nyilakkal lapozhatsz köztük!

Kedves Krisztián! “Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!” Vörös László
“Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk! Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!” Jakubek Nóra
“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora.” Börzsei Hajnalka

Tanulj Festészetet Online!

Tanulj kényelmesen, otthonodban, a saját időbeosztásod és tempód szerint, kötöttségek nélkül!

Az Online Festőtanfolyam

A festészet tanulásának az egyik legjobb, és legkorszerűbb oktatási módszere

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel Vladimir Volegov Romantikus Realista, Impresszionista festőtechnikáit.

Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

Már csak ennyi időd maradt, hogy jelentkezz!
<img src="http://i.countdownmail.com/35xnn.gif" alt="countdownmail.com">

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Milyen ismereteket ad ez a tanfolyam?

A tanfolyamon a klasszikus és modern tájképfestő technikákat ismerheted meg.

A tanfolyam fókuszában a vízfelületek, épületek, utcák, hegyek és a tenger ábrázolása áll.

Kiemelt figyelmet szentelünk továbbá az épület perspektívák és az atmoszferikus perspektíva fontosságára is.

A fenti képekhez hasonló gyönyörű festményeket fogunk festeni atanfolyamon!

A Mediterrán Tengerparti Tájak Festése Online Festőtanfolyamon összesen 7. db. komplett festményt fogunk festeni, mindegyikhez lesz 1-1 komplett oktatóvideó!!

 

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 15950,-Ft lesz az ára!

A tanfolyam 2018. július 24.-én este indul!

Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Az ajánlat csak eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Utána soha többé nem tudod már ilyen olcsón megvenni!

Már csak ennyi résztvevő részére maradt hely akciós bevezető áron a tanfolyamon!

Ha elfogynak a helyek vége az akciónak és csak teljes áron vásárolható meg a tanfolyam!

Tanfolyam kezdési időpontja!

2018 július 24.

19.00. h.

Heti 2 db lecke lesz!

Keddi és pénteki napokon!

Kérdésed van?

Tedd fel a kérdéseidet alul a hozzászólások között!

Vagy…

telefon

+(36) 30 847 4018

e-Mail

kinva@kinvaart.com

cím

Nagy Krisztián, 7146. Várdomb, Kossuth u. 11.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.
Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.
A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.
Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.
Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid…

Ha bármilyen további kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, akkor azt itt alul teheted fel, a hozzászólások között!

Kérdezz bátran, örömmel segítek ha tudok!

5 hozzászólás

 1. jnora

  Ez egy akrilos tanfolyam lesz? 🙁

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Nóra! Nem, ez egy olajfestő tanfolyam lesz, csak könnyű lesz akrillal is megfesteni és 1 képet bemutatok majd akrillal is.

   Válasz
 2. jnora

  Köszi Krisz 🙂

  Válasz
 3. Keleti Mária

  Mindig kéri a kuponkódot! Mi az,és hol található?

  Válasz
  • KINVA

   Ez egy funkció a rendszerben amit nem használunk, ez a tanfolyam teljesen le van akciózva, nincs kuponkód.

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .