Copy

Emberábrázolás 2.

A KINVA ART AKADÉMIA legújabb Online Festőatanfolyama

Üdvözlő videó

Miről szól az Emberábrázolás 2. Online Festőtanfolyam? Nézd meg ezt a pár perces videót, ahhol éppen ezt mondom el!

Egy és több alakos emberábrázolások, figurális kompozíciók

A tanfolyamon az emberábrázolás fejlettebb formájával fogunk foglalkozni, ahol az emberalakokat valamilyen tevékenység közben, egy enteriőrben helyezzük el.

 

Szerinted az alábbi 3. kép közül melyiknek helyes a kompozíciója?

1. portré

Vajon ez az 1. portré a megfelelő megoldás?

2. Portré

Vagy talán ez az 2. portré a jó kompozíció?

3. portré

Esetleg a 3. portré lehet a helyes kompozíciós megoldás?

A helyes válasz: a középső képnek, azaz a 2. portrénak jó a kompozíciója. Hogy miért azt megtudod ha megnézed a lenti 1. videót! 🙂

Kompozíció elmélet

Az Emberábrázolás 2. tanfolyamon kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő képi kompozíció kialakításának. A tanfolyamon sokat tanulunk majd az egy és több alakos figurális ábrázolások kompozició elméletéről is. A megfelelő kompozíció kialakítása kulcsfontosságú eleme egy jó festmény elkészítésének!

kompozíció videó

Ebben a rövid videóban bemutatom a kompozíciós irányok fontosságát egy festményen.

Ha megnézed a videót akkor talán Te is azt mondod “AHHA”!

Egy csomó ilyen és ehhez hasonló információt fogsz kapni az Emberábrázolás 2. Online Festőtanfolyam elméleti részében!

Ne tartsd magad vissza, minek várnál tovább!

Festő videók

A tanfolyamon összesen 7. db komplett festmény megfestését demonstrálom elejétől a végéig 1-1 videóban. A videókon változatos témákkal találkozunk, különböző festőtechnikákkal festjük meg a festményeket. A videók vágatlanul bemutatják az adott festmény megfestését a kezdetektől a befejezésig. Közben kommentálom azt, hogy mit miért és hogyan csinálok. A videók a tanfolyam elméleti anyagára épülnek. A videókban változatos festőtechnikákkal festjük meg a gyönyörű festményeket.

hangulat videó

Alapozzuk meg az alábbi rövid videóval az Emberábrázolás 2. Online Festőtanfolyam alaphangulatát!

Valódi Emberek, Valódi Vélemények

Olvasd el mit mondanak rólam régebbi tanfolyamaim résztvevői.

Ők azok akik már évek óta követnek engem, és tanulnak, fejlődnek, sikereket érnek el a segítségemmel.

Nagyon örülök, hogy rátalátam erre a minden szempontból kiváló szinvonalú oldalra. Nagyon jól érzem itt magam. Sokat jelent, hogy olyan csoportban lehetek ahol mindenkinek kedvenc időtötése a festegetés. Úgy érzem, sokat fejlődtem amióta részt veszek a tanfolyamokon. Rendkívül precíz, részletes elméleti oktatásban részesülünk és nagy segítséget jelentenek a részletes magyarázattal ellátott videók is. Szeretem, hogy a saját időbeosztásomnak megfelelőn haladhatok, mert a különböző tanfolyami anyagaimat bármikor elérhetem. Nagyon kedves, segítőkész csoporttársaim vannak akik szivesen osztják meg tapasztalataikat. Remélem, hogy egyszer sikerül eljutnom a festőáborba is, ahol szeméyesen is megismerkedhetek a mesterükkel és a csoport tagjaival.

Szathmáryné Éva

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

Burján Aster Eszter

AsterGlass Design: az üvegre festett világ

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom 🙂

Karsay Ildikó

További vélemények

Az oldalsó nyilakkal lapozhatsz köztük!

Kedves Krisztián! “Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!” Vörös László
“Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk! Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!” Jakubek Nóra
“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora.” Börzsei Hajnalka

Te már mindent tudsz?

Te mennyire tudatosan építed fel a figurális kompozícióidat? Tudod mit miért csinálsz, vagy csak úgy vaktában festessz!? Ha úgy gondolod van még mit tanuljál akkor itt a lehetőség! Most megszerezheted a hiányzó tudást, aminek a segítségével jobb festő lehetsz!

Tanulj Festészetet Online!

Tanulj kényelmesen, otthonodban, a saját időbeosztásod és tempód szerint, kötöttségek nélkül!

Az Online Festőtanfolyam

A festészet tanulásának az egyik legjobb, és legkorszerűbb oktatási módszere

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel Vladimir Volegov Romantikus Realista, Impresszionista festőtechnikáit.

Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

Már csak ennyi időd maradt, hogy jelentkezz!
<img src="http://i.countdownmail.com/2atgi.gif" alt="countdownmail.com">

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Hogyan jön létre a művészi kompozíció!?

v

Gondolat

Technika

Kompozíció

Egy sötét háttérben ábrázolt tökéletesen megfestett akt tanulmány, még nem feltétlenül hordoz magában komoly művészeti értéket.

A művészeti érték hozzáadásához, valamilyen érzelmi és intelektuális tartalomra is szükség van az alkotásban. Ez a tartalom jellemzően az alkotó gondolatait, érzelmeit tükrözi.

Ezt követően fontos szerepe van a megfelelő technika és anyaghasználat kiválasztásának is. Hiszen a választott anyagok és technikák segítségével jelenítjük meg azt a gondolatot melyet az alkotásunkkal ki szeretnénk fejezni.

Ha már tudjuk mit, mivel és hogyan szeretnénk ábrázolni, akkor következik az ábrázolt tárgy, vagy tárgyak helyes kompozícióba rendezése. Enélkül elmaradna a várt vizuális élmény.

A gondolat, az anyag, a technika és a képi elrendezés együttesen alkotják a komponálás és a kép kifejlesztésének a folyamatát.

A művészeti érték létrehozásához tehát a képet gondosan meg kell komponálni.

A figurális tanulmányok festése után a következő lépés a festészetben, a művészi kompozíciók létrehozásának képessége, és ennek a képességnek a megszerzése!

Tanuld meg hát Te is!

A fenti képekhez hasonló gyönyörű festményeket fogunk festeni atanfolyamon!

Az Emberábrázolás 2. Online Festőtanfolyamon összesen 7. db. komplett festményt fogunk festeni, mindegyikhez lesz 1-1 komplett oktatóvideó!!

 

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 15950,-Ft lesz az ára!

A tanfolyam 2018. április 24.-én este indul!

Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Az ajánlat csak eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Utána soha többé nem tudod már ilyen olcsón megvenni!

Már csak ennyi résztvevő részére maradt hely akciós bevezető áron a tanfolyamon!

Ha elfogynak a helyek vége az akciónak és csak teljes áron vásárolható meg a tanfolyam!

Tanfolyam kezdési időpontja!

2018 április 24.

19.00. h.

Heti 2 db lecke lesz!

Keddi és pénteki napokon!

Kérdésed van?

Tedd fel a kérdéseidet alul a hozzászólások között!

Vagy…

telefon

+(36) 30 847 4018

e-Mail

kinva@kinvaart.com

cím

Nagy Krisztián, 7146. Várdomb, Kossuth u. 11.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid…

Ha bármilyen további kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatosan, akkor azt itt alul teheted fel, a hozzászólások között!

Kérdezz bátran, örömmel segítek ha tudok!

9 hozzászólás

 1. KINVA

  Itt tudod feltenni a kérdéseidet!

  Válasz
  • Nagyné Vései Viktória

   Kedves Krisztián
   Szeretném megkérdezni,hogy a már megvett tanfolyaamihoz már csak a videó leckéket várom, de a héten nem kaptam, a Volegovra meg eddig csak egy érkezett, az asztali csendélet tanfolyamra a héten szintén nem jött videó. Előre is köszönöm szépen a segítséget a probléma megoldására.
   Üdvözlettel: Viktória

   Válasz
   • KINVA

    Kedves Viktória!

    A Realista csendélet tanfolyamra a héten eddig 1 videó érkezett ma jön a következő, azaz a 3. videó, tehát ma estére már 3 videó lesz elérhető, a Volegov tanfolyamra 2 videó érkezett a héten, összesen pedig 3 Volegov videó jelent meg eddig. A jövő héten lehet még egy kis csúszás tekintve, hogy festőtábort vezetek, de utána tartjuk az ütemtervet. Javasolom, hogy lépjél be a weboldalon a “Profilom/Tanfolyamaim” menübe, és onnan nyisd meg őket, ott eléred minden tanfolyamot és az összes eddig megjelent videót is.

    Üdv:

    Krisztián

    Válasz
 2. Mészáros Kálmán

  Hogyan tudok bankkártyával fizetni? Elég ha a kártyaszámot irom le?
  Milyen cimre küldjem?

  Válasz
  • KINVA

   Kedves Kálmán!

   FIGYELEM!

   Soha, semmilyen körülmények között se adja meg senkinek a bankkártya számát, és a bankkártyáján található egyéb adatokat, vagy a kártya pin-kódját!

   E-mailben se küldje el!
   Még nekem sem! Senkinek!

   Ezt még az ön bankja sem kérheti öntől, aki ezt kéri az valószínűleg internetes csaló!

   Az online vásárláskor, ha bankkártyával fizet, akkor az minden esetben a pénzügyi felügyelet által ellenőrzött, titkosított és védett fizetési rendszeren mint pl. (a BARION rendszere) keresztül történik a fizetés! Ez a Barion rendszer van bevezetve nálunk is a kártyás fizetéshez. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha ön a bankkártyás fizetést választja, akkor a fizetés közben átkerül a Barion oldalára, és azon keresztül fizet nekem. Így én, bár nekem fizet mégsem ismerhetem meg az ön bank kártya adatait, mert az titkosítva marad a fizető rendszeren belül (még a barion sem látja).

   Kattintson a fenti piros színű “kosárba” feliratú gombra.
   Ezzel eljut a kosár oldalhoz.
   Ott kattintson a “Tovább a pénztárhoz” feliratú gombra, töltse ki az adatokat, (a felhasználónevet és jelszót amit megad jegyezze meg, mert ezzel fér hozzá később a tanfolyamhoz) és itt választhatja ki a fizetési módot.

   De nem csak kártyával fizethet, hanem banki átutalással vagy postai pénzesutalvánnyal is. Ezek közül bármelyiket választja a rendszer automatikusan megadja a szükséges adatokat a fizetéshez, miután rákattint a “megrendelés elküldése” feliratú gombra.

   Az alábbi linkre kattintva, megnézhet egy videós segítséget a vásárlás menetéről!

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=337&v=Gpsjg2w_Cv0

   Üdvözlettel:
   Nagy Krisztián

   Válasz
 3. Erb Pálné

  Kedves krisztián!
  Kérdésem, hogy az oktató videók megtekintése, természetesen a befizetés után, milyen úton történik? A számítógépem egyenlőre nem alkalmas az onlinefestotanfolyamok.com megnyitására, emiatt korábban sem tudtam ezeken részt venni.
  Kérem szíves tájékoztatásod, üdvözlettel, Erb Pálné

  Válasz
  • KINVA

   Üdvözlöm!

   Az onlinefestotanfolyamok.com oldalon keresztül lehet megnézni az oktatóvideókat és a tanfolyamot is. Azért nem tudja megnézni az oldalt, mert valószínűleg Windows XP van a számítógépén. E a windowsnak egy régi, elavult változata, ami nem képes az olyan új technológiák azonosítására mint a biztonsági ssl tanúsítványunk melyet a weboldalunk használ, ezért nem nyílik meg önnek és egyik windows xp-t futtató gépnek sem az oldal. Javaslom a windows egy újabb verziójának telepítését a gépére. Ez azért is fontos, mert az ön gépe most nem biztonságos, adatokat lophatnak öntől ha xp-t használ és visszaélhetnek velük. Arra is számíthat, hogy a jövőben egyre több weboldalt nem tud majd megnyitni.Ha újabb operációs rendszert telepítenek a gépére, pl. windows 7, 8, vagy 10-et akkor működni fog!

   Válasz
   • Erb Pálné

    Kedves Krisztián! Köszönöm szépen a tájékoztatást, tehát a gépet kell előbb formába hoznom.
    Érdekelne az augusztusra is jelzett festőtábor, figyelni fogom a tájékoztatást. Nagyon tetszenek a hozzáférhető anyagai, már jó rég óta figyelemmel kísérem az oktatást, a teljes tevékenységet, a festményeket, stb,őszinte szívvel gratulálok és további sikereket kívánok!
    Remélem, hogy meg tudom oldani a gépi problémámat és találkozunk online oldalon és személyesen is, ha számomra a külső(utazási,lakhatási)feltételek is biztosíthatók lesznek a tábor alkalmával.
    Üdvözlettel: Erb Pálné(Lutti)

    Válasz
 4. Mészáros Kálmán

  Elküldtem a jelenkezést az emberábrázolás 2-re és banki átutalással be is fizettem.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .