Copy

Még ennyi időd maradt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Már rendelhető, figyelj nehogy le maradj!!

A tanfolyam június 16.-án 19. 00.-kor indul, addig kapható bevezető áron!

 

Vadonat új tudásanyag!

Online festészeti oktatóvideók

tanyás tájképek festése

 

7 nap, 7 tanyás kép festése

7 nap, 7 tanyás kép

Online tájképfestő oktatóvideók

Fessünk együtt “tanyás” képeket!

 

A 7 nap, 7 tanyás kép festészeti oktatóvideósorozat lényege, hogy 7 nap alatt, 7 db tanyasi tájképet fogunk megfesteni.

Minden napra egy festmény jut majd, megmutatom a kép végíg festését videón, elejétől a végéig!

Közben azt is elmagyarázom, mit, miért és hogyan csinálok!

Én festem, te nézed, tanulsz és velem együtt festhetsz, míg végül készen lesznek a saját festményeid is!

2019. június 16.-án 19. 00.-kor indul!

A 7 nap, 7 tanyás festmény c. online oktatóvideó sorozat.

Összesen 7 db. oktató videót tartalmaz a gyűjtemény, mindegyikben egy-egy tanyát ábrázoló festmény végigfestését mutatom be, elejétől a végéig!

A Magyar festészet legszebb hagyományai…

…a tanyákat ábrázoló tájképek

Speciális tudás is lesz a tanfolyamon!

Megmutatom, hogyan lehet, meglévő festményekből ihletet, inspirációt meríteni úgy, hogy ne lemásold a létező művet, hanem átalakítva, feldolgozva egy önálló alkotást hozzál létre!

Így egyedi, saját alkotásaid lesznek, miközben tanulsz és segítséget kapsz meglévő alkotásokból, más mesterek munkáiból!

Fessük meg együtt mind a 7 db. tanyás tájképet

A  cím azt az elgondolásomat takarja, hogy a 7 db. oktatóvideóban, 7 különböző tanyákat ábrázoló tájképet festünk majd meg.

A festéshez használunk ecsetet és festőkést is egyaránt.

Én mondom és mutatom, Te követsz és gyorsan kész is lesz a kép!

Mind a 7 videóban 1-1 festmény megfestését mutatom be elejétől a végéig, miközben magyarázom azt is, mit miért és hogyan csinálom!

Így a végére lesz 7 db szép festményed, és gyarapodik a festészeti tudásod is!

 

A tanítványok írták…

 

Karsay Ildikó

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom ?

Kedves Krisztián! Röviden szólva gyatra volt a festészeti tudásom, hiszen 2010-ben vettem először ecsetet a kezembe. Addig csak kerítést festettem. Utána kellet járnom, hogy hol lehet beszerezni a szükséges kellékeket, mire lehet egyáltalán festeni,....stb. és ez csak egy szegmense a festészetnek. Maga a festés, az egy külön feladat. Ó " boldog tudatlanság " , mondhatnám, mert csak azok mernek belefogni ilyen csodálatos tevékenységbe akik nem tudják, hogy mi-mindent kell tudni ahhoz, hogy a SZÉP megszülessen.

Azt nem tudom megmondani, hogy mikor csatlakoztam Hozzád, csak azt tudom, 35 tanfolyamot vettem Tőled, ami hatalmas lendületet és óriási kedvet adott a további festéshez. Ezek a tanfolyamok nyitották fel a szememet, hogy mitől lesz egy kép élő és természetes. A színek világa, a lendületes ecsetkezelés, a textúrák alkalmazása, mind-mind azt segítették, hogy a képeim egyre hangulatosabbak legyenek. Persze még rengeteg tanulni valóm van, de bízom benne, hogy a tanfolyamaid továbbra is segítségemre lesznek. Köszönöm, hogy olyan világba vezettél be, ahol élvezet lenni. Üdvözlettel: Klári.

Juhász Pogány Klára

Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezem, így jónak mondhatom.

Jómagam 35 éve festek és szokták mondani "a jó pap is holtig tanul". Erre szakmára, hobbira is szintén érvényes ez a mondás, mindig lehet mit tanulni. Viszont, ha kísérletezgetni szeretne valaki akkor is jól jön a plusz tudás. Mivel már 27 tanfolyamot vásároltam, és megpróbálnám részletesen leírni mindről amit tanultam, az hosszú lenne. Miben segítetek nekem? Röviden egyet-egyet kiemelve! Például: Más színpalettákat kipróbálni. Sosem alkalmaztam a szárazecset technikát, most kimondottan hasznát vettem egy munkámban. Ne kísérletezgettem sokat a festéshez használt médiumok kevergetésével, előállításával, most szívesen megteszem ezt. Saját kevert festőszer, lakk, stb. Sok olyan szakmai információt olvashattam, amit tudtam, de olyat is amit nem. Sok mindenről írhatnék még, de ami még lényeges egy-egy összeszedett, kidolgozott tanfolyamot vásárolhat meg bárki, ahol elsajátíthatja a lényeget. Nem kell agyalni mit, hogyan, honnan tanulhat meg. Itt készen vannak és jó kiinduló alapok. Én éveken át rengetek könyvből, "nem olcsón" tanultam és senki nem mondta, hogy így csináld, úgy csináld! Sok szakmai féltékenykedést tapasztaltam, nagy volt a szakmai irigység. És ma sem tolongnak Magyar nyelven tanfolyamot hirdetők. Ha iskolában akar tanulni valaki igen csak zsebbe nyúlós, ha egyáltalán felveszik! Én csak ajánlani tudom mindenkinek Krisztián online tanfolyamait valóban segíthet a tanulni vágyóknak és nem drágák. Üdvözlettel: Lukács René ( RenoArt)

Lukács René

Alapszintről indultam a festészeti tanulmányaim során, mikor megrendeltem az oktatóanyagokat.

Nagyon sok információval, technikai tudással gyarapodtam az online oktató tanfolyam során, Nagyon tetszik hogy Krisztián a festészethez kapcsolódó művészettörténeti ismeretekkel is gazdagítja a tanfolyami anyagot, a sok videó teszi színesebbé és érthetőbbé az online oktatást. Én csak biztatni tudlak, így tovább.....

Pajorné Tóth Magdolna

Sajnos ecsetet a kezembe még nem sokat vettem, de egy rajztanfolyamodon részt vettem on-line, Krisztián. Nem hittem, volna, hogy le tudom majd rajzolni népes családomat - természetesn egyenként -, de ma már mindegyik gyermekem érdemesnek tartotta bekeretezni és a falra akasztani a képeiket. Tehát sikerült az online-oktatásod, és bízom benne, hogy a már korábban megvásárolt festőtanfolyamodon is fogok annyit tanulni, mint a rajztanfolyamodon. Még az idővel harcolok, de győzni szeretnék! 🙂

Hogy hogyan segítettek az oktatóanyagok? Csak követnem kellett az instrukcióidat, megnéznem a videókat, és elfogadom, amit javasolsz.

Kisháziné Julianna

Semmi, csak a tárlatok csodálata és a művészek életregényeinek olvaasása.

Olyan módon, hogy már bátorkodom saját magam festeni képeket, a környező világból, a családom tagjairól enteriőrt, Vágyálmom -portré- és minden ami megfog a lelkemben.A kompozició a megrajzolás a festés sokféle technikája, amit megismertem az anyagokból, a festékek használata. egyáltalán minden,hogy odaálljak a vászon elé, és több-kevesebb sikerrel alkossak. Leirtam már sokszorKrisztián hálásan köszönöm az oktatást és a Teremtőnek,hogyhozzád vezetett. Igy idősen hagyhatok a családomnak emlékeket.. Hiszen 69 évesen kezdtem veled és most 75 vagyok. Köszönöm

hanekamne eva

Kedves Krisztián! A KINVA ART oktatóanyagai előtti tudásomat nem tudom meghatározni, mert nem volt viszonyítási alapom. 10 évvel ezelőtt óriási szenvedéllyel vetettem bele magam az olaj tájkép festészetbe. Tanári segítség nélkül a magam kárán jöttem rá sok technikai probléma megoldására. Sosem voltam megelégedve a végeredménnyel. A mérnöki munkámból adódó maximalizmusom volt a legnagyobb ellenségem. Ennek a legyőzésében rengeteget segít nekem folyamatosan mindegyik tanfolyamod. Sajnos sokszor hónapokig nem tudtam ecsetet a kezembe venni, csak nyaranként jutottam el egy alkotótáborba, ahol a baráti társaság instrukciói alapján próbáltam fejlődni. Rendszeresen festeni 2018 őszétől tudok, és a visszajelzésekből ítélve jó irányba haladok.

Nekem nagyon sokat segített a rendszerezett anyagismeret, amihez mindig hozzáférek. Hasznos ( bár nem könnyű) a színelmélet. Nagyon szeretem az oktató videókat, mert ezek nélkül valószínűleg el sem mertem volna kezdeni portrét és aktot festeni. Engem nagyon inspirálnak a KINVA csoport tagjainak alkotásai is. Jó dolog azonos értékrendű emberek munkáit és pozitív értékeléseit látni. Nekem óriási segítség az érthető, részletes magyarázat ahogyan végig vezeted a tanulót a kép elkészítésén. Számomra egy kép mindig többet ért ezer szónál. Továbbra is maradok hűséges tanítványod Marika

Antalné Gémesi Mária

Alap tudástól kicsivel több (de autodidakta módon tanultam festeni).

Nem tartottam korábban hasznosnak a videós online kurzusokat, mert azt gondoltam az ember ha elront valamit kezdheti előlről és nincs aki ott segítsen neki éppen abban a percben. Viszont a videóid nagyon jól felépítettek és elősegítik a tanulást a magyarázatok. Csak ajánlani tudom.

Ollári István

Még hosszasan sorolhatnám a beküldött véleményeket…

…de tudod mit!? Inkább hagyom, hogy bárki önként hozzászólhat a tanítványok közül.

Itt lentebb már olvashatod is miket írnak rólam és az online festészeti tanfolyamaimról.

Olvasásához kattints a zöld gombra!

Galéria

Ezeket a képeket festjük majd meg a videókban!

 

 

 

 

Extra tudáshoz juthatsz és egy KÖLÖNLEGESSÉG is lesz!

A tanyás tájképek festése nem könnyű, sok mindenre oda kell figyelni.

De szerencséd van, mert én neked most minden elmondok és meg is mutatok erről!

A fent bemutatott tájképek többnyire külföldi, sokszor ismeretlen festők művei. 

 

KÜLÖNLEGESSÉG:

A tanfolyam különlegessége az lesz, hogy a fenti festményeket, nem fogjuk egy az egyben lemásolni.

Ehelyett felhasználjuk őket, átalakítjuk, és új önálló alkotásokat festünk az alapjaikból.

Olyan képeket, amelyek jobban tükrözik a Magyar tájképfestészet hagyományait, jobban tükrözik a jellegzetes Magyar tájat.

Természetesen te már tudod majd másolni az én elkészült átalakított képeimet, de a lényeg, hogy megmutatom milyen módszerekkel, milyen logikával alakítok át meglévő alkotásokat, úgy, hogy új alkotások szülessenek belőle.

Picasso mondta: “Az átlagos festő másol, a zseniális pedig lop!”

Mit jelent ez az idézet Picassotól?

Azt jelenti, hogy “ellopjuk”, felhasználjuk az ötletet, hogy aztán a segítségével létrehozzunk egy önálló alkotást, ami sokkal jobb mint amiből kiindultunk, vagy legalább is nekünk jobban tetszik!

Ezt fogjuk csinálni a tanfolyamon. Meglévő képekből, új , jobb, vagy legalább is Magyarosabb alkotásokat hozunk létre!

Az átlagos festő másol, a zseniális pedig lop!

Pablo Picasso

Technikák

Bemutatom a tájkép festéshez használtos, különböző festőtechnikákat.

Anyagok

Kapsz tanácsot ahoz is, milyen anyagokkal érdemes dolgozni, olaj és akrilfestékkel is dolgozhatsz.

Színek

Néhány trükköt megtanítok a színkeverésről, milyen speciális színekre van szükség a tájkép festéshez, hogyan keverjük ki ezeket!?

Lopjunk ötleteket, gondoljuk újra, alakítsuk át és fessük meg együtt mind a 7 tanyát ábrázoló tájképet!

Mert tudod: “Az átlagos festő másol, a zseni pedig lop!”

Megrendelés itt!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt:

 

3950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Rendeld meg most, bevezető áron!

Később már 8950,-Ft lesz az ár!

A tanfolyam 2019. június 16.-án este indul!

Az indulás után napi 1 oktatóvideó várható 7 napon keresztül a tanfolyam befejezéséig!

 

 

 

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

A tananyag online zárt felületen érhető el, amihez a fizetést követően kapsz hozzáférést!

A tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is újra nézheted és az elvégzése nincs semmilyen ütemtervhez, határidőhöz kötve!

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉST KAPSZ!

A videók megjelenése 7 napon keresztül történik majd, minden nap megjelenik 1-1 újabb videó, míg véget nem ér a hét nap!

De utána már örökre hozzáférsz a megvásárolt 7 videóhoz, bármikor újra és újra megnézheted majd őket!

Az ár mind a 7 db. videó árát egyben tartalmazza, további költségek nincsenek!

Még ennyi időd maradt, hogy jelentkezz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ki lesz az oktató?

Itt lentebb megismerheted!

Mesterünk

“A KINVA ART AKADÉMIA  oktatója:

Nagy Krisztián – KINVA

 

KINVA Saáry Zoltán tanítványaként kezdett a festészettel foglalkozni. Mestere útmutatásait a saját kísérletezgetésekkel, és  egyéb autodidakta tanulási módszerekkel egészítette ki.

Több külföldi online festőtanfolyamot elvégezve, és Angol nyelvű szakkönyveket fordítgatva jutott el odáig, hogy végül a saját módszereinek fejlesztésébe kezdhetett.

Innen jött az online oktatás módszere is, hiszen látta a Nyugati festők példáját, és résztvevőként maga is megtapasztalhatta ennek az új oktatási módszernek a hasznosságát, előnyeit.

Szenvedélyesen kutatja a Régi Mesterek titkait, feltárja és kipróbálja azokat a festőtechnikákat, melyeket ők alkalmaztak a művészettörténet folyamán.

Továbbá sokat kísérletezik a festészet anyagainak, festőszereknek, festékeknek a házilagos előállításával is, ezzel is gyarapítva tudását, és ezen az anyagok alkalmazásával a saját technikáját tökéletesíti.

Ha többet szeretnél megtudni, mesterünkről, akkor az alábbi gombra kattintva megnézheted a kinvafestmenyek.com oldalon található, személyes blogját és alkotásait is itt tekintheted meg.”

 

 

 

 

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.
Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.
A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.
Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.
Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

A véleményedet kérem!

Ha te már részt vettél korábban valamelyik online festészeti tanfolyamomon, akkor arra kérlek, röviden írj nekem egy ajánlást, amit másokkal is megoszthatok arról, hogy miben segített neked a tanfolyam.

Az alábbi gombra kattintva írhatod be a véleményedet, ajánlásodat.

Játszunk egyet!

Íme az a 7 db. festmény, amelyet a tanfolyamon meg fogunk festeni!

Ahogyan ígértem, mindegyiket kisebb nagyobb mértékben át fogjuk alakítani, tehát nem egy az egyben lemásolásról lesz szó!

Amíg várakozunk a tanfolyam indulására, játszunk egyet!

Írd meg te melyik képet, hogyan alakítanád át!?

Szerinted, hogyan lehetne jobb egyik-másik kép?

Alul a hozzászólások közé kérem az ötleteiteket!

Ki tudja?

Lehet, hogy valamelyiket megvalósítjuk!

A képeket számokkal jelöltem, te csak írd, meg, hogy “a hányas számú képet”, hogyan módosítanád!

A modosítások érinthetik a színeket, kompozíciót, motívumokat stb.

Várom az ötleteket!

1. számú kép

2. számú kép

3. számú kép

4. számú kép

5. számú kép

6. számú kép

7. számú kép

28 hozzászólás

 1. KINVA

  Ide várom a hozzászólásokat! Írjátok meg, ti mit változtatnátok az egyes képeken!

  Válasz
  • Hajni

   Az ötös képen orgonának tűnik a bokor de őszi színek vannak a fákon ….Hatos képen én pirosra festeném a rongy darabot a kerítésen….

   Válasz
  • Horváth Jánosné Éva

   A 6 számú képből lehetne akár egy téli tanya gémes kúttal, vagy kerekes kúttal, akár az egyik ház elhagyásával! Nagyon szép képek !

   Válasz
  • Kati

   Az 1. számú kép bal alsó sarkából lehagynám az összetákolt ól részletet és helyette egy tyúkokat etető kislányt festenék.
   A 3. képen a ház nyitott ajtajának támaszkodna egy idős asszony.
   A 6. kép nyomasztó hangulatát élénkebb színekkel oldanám. Az ósdi kerítés helyébe színes, virágzó bokrokat festenék (narancsos, vöröses árnyalattal), amit az égbolt felhői között is néhány ecsetvonással megjelenítenék.

   A 7.képen a távoli domboldalt sárga repce, vagy piros pipacsmezővé varázsolnám.

   Válasz
  • Istvánné Kovács

   1.Kukoricacsöveket az eresz alatti részre.
   2.A ház elé szőlőtőke,és baloldalra kerekeskút.
   3.Naplemente
   4.Ősz színeire módosítanám.
   5.Kecske gidákat és élénkebbre a fákat és a fűveket.
   6.A ház előtt lócán ül néni és morzsolja a kukoricát,és puli fekszik előtte.
   7.Ökör szekérrel, kalapos bácsi hajtja.Baloldalt búzamező.

   Válasz
  • Magony Ferencné

   A 2-es számú képnél az épület méretét kisebbre venném, mert szerintem indokolatlanul nagy teret foglal el a képen. A horizont vonalát lentebb tenném, és a baloldali pajta épületet elhagynám, vagy egy bokorral, vagy ritkább kerítéssel helyettesíteném.
   A 4-es képnél a víz felszínét kisebbre venném, mondjuk felére, a partot nem csinálnám olyan szabályosra, a partra itt-ott apró színes vadvirágokat tennék.
   A 6-os képet én elég komornak tartom.(Szó sem róla,ilyen is van bőven) Az eget nagyobbra festeném, és az épületek között, egy virágzó fát, vagy egy nagy aranyeső bokrot festenék.Az épület falait fehérebbre festeném.

   Válasz
  • Hlatky Andrea

   Az 5. képen nyárias színeket, mezei virágokat szedő két kisgyermekkel kepzelnék el, a 6.on elhagynám a kerítést és húsvéti locsoló jelenetet tudnek elképzelni. A 7. kép nekem nagyon komor színeiben, ide talán vidámabb szineket, napsütést képzelnék. Mar alig várom…

   Válasz
  • Marcsi

   3. Nádtetőt tennék. Bár lehet, hogy az van, de nem látszik rendese.

   5. A rikitó piros tetővel csinálnék valamit, és a házat valahogy átalakítanám paraszt házzá. Előtérbe pedig gémeskutat tennék, esetleg ahogy isznak az állatok.

   6. Nádtetősre festeném szintén és kerekes kutat festenék virágokkal.
   Nekem egyébként a tanyasi ház egyet jelent a nádtetővel.

   Válasz
 2. Kriszti

  1. egy kis szekér letámasztva belekerülhetne
  2. a ház színe nekem világosabban jobban tetszene, akár ide is egy szekér mehetne
  3. tökéletes, de egy kiskutya ugathatna valahol
  4. halványabb zöldek, és egy virágzó orgonabokor illetve egy kis csónak mehetne rá
  5. kicsit eltolnám balra és az út másik oldalán lenne egy legelő, lovakkal
  6. nem tudom mit változtatnék, de így kicsit komor nekem
  7. forgatnék a látószögön és jobban láttatnám a házat kicsit

  Válasz
 3. Rikker Józsefné

  Kedves Krisztián! Nekem a 7. kép kilóg a sorból, nem igazi magyar tanya. Megváltoztatnám az épületet és hiányzik a tanyasi életre jellemző néhány háziállat. Valami élőlényt tennék rá, pl.: az úton haladó néhány libát, a kerítésen belül egy kutyát vagy legelő kecskét, birkát. Akár egy libapásztor gyerek is jól mutatna. Nem mindet, csak valamit ezekből, hogy legyen élet, történet rajta.
  Egyébként nagyon tetszenek a képek.

  üdvözlettel:
  Rikker Judit

  Válasz
 4. jnora

  Kedves Krisz! Én a 3.sz. képen elhagynám a vizet, helyette tanyaudvart festenék gémeskúttal, vályúval, körülötte pocsolyával. Leghátulra kidőlt-bedőlt léckeritést . A 7.sz. képen az emeletes ház helyébe présházat, pincesípot tennék , mellette szőlősorokkal, így jobban illene a magyar tájba 🙂

  Válasz
 5. Pataki Éva

  Az 1 es képen a bal oldali kupacot elhagynám hogy kicsit szellősebb legyen a kép

  Válasz
 6. Kádár József Lászlóné

  Kedves Krisztián!

  1. Kicsit jobbra ki szélesíteném a képet, és a trágyadomb helyett egy szekeret tennék.
  2. Egy kutyát.
  3. Ház előtt a vízpartról középen zöld növényzetet meg szüntetném, és egy csónakot tennék, esetleg a csónakba egy embert.
  4. Kissé világosabb zöldet, és a vízben lubickoló gyerekeket.
  5. Talán egy személy aki hazafelé ballag.
  6. Ház előtt ülő személyt, vagy a kerítésre teregetőt.
  7. Dombot meg szüntetném, az útra hazafelé menő szekeret, vagy állatokat.

  Válasz
  • Bakos Irén

   A 3-as számú alkotásnál a folyó helyett bokrokat és fákat lehetne festeni.

   Válasz
 7. Csuti Katalin

  3 számú képen tornácos házat, utat, az ú.ton szénás szekrret festenék

  Válasz
 8. Kádár József Lászlóné

  Kedves Krisztián! Én 1. képet kicsit jobbra kiszélesíteném , és a trágya helyére egy szekeret tennék.
  2. Képre egy kutyát festenék.
  3. Képen a ház előtt a vízpartról középen lévő zöld helyett egy csónakot festenék, esetleg a csónakba egy ember alakot.
  4. Kissé világosabb zöldet, és a vízben lubickoló gyerekeket.
  5. Talán egy személy aki hazafelé ballag.
  6. Ház előtt üllő személyt, vagy a kerítésre teregetőt.
  7. Dombot meg szüntetném, az útra hazafelé menő szekeret, vagy állatokat.

  Válasz
 9. loyark

  Nagyszerű ötlet ez Krisztián! Ha a társak javaslataik megfestódnek, sokkel élőbbek lesznek a képek.
  3.kép: A vízpartra épült ház lakóinak valamilyen kapcsolata van a vízzel, ezért valamilyen eszközök megmutatása kellene: kikötött csónak (ha nem is teljes alakban), száradó, oszlopokon lógó háló, halászati eszközök (varsa, stb), és vmit csináló ember, és természtesen egy kutya
  1.kép. kapcsolódok Kati javaslatához és a trágyadombot elhagynám
  2.kép. többiek véleménye szerint: egy kutyát, amely elnyúlva fekszik a langy melegben
  4.kép. vízparton-vízben játszó gyerekek jó ötlet, de csak térdig állva a vízben…és egy kikötött csónak
  5.kép. mint javasolták, képeltolás, az úton egy alak, az út másik oldalán legelésző jószág
  6.kép. javaslatok szerint változtatni( a piros ruhát megfontolnám, mert az egyben piros túlzó a paraszti világban)
  7.kép: egy új kép kellene, mert Rikker Judit véleménye igen helytálló és én is ezt vallom.
  Üdv Mindenkinek!

  Válasz
 10. Keleti Mária

  A 6.képen szerintem túl nagy helyet foglal el a tanya,én távolabbra tenném kicsivel,és a körülötte levő kert jobban érvényesülne.Talán még kevés virággal,kicsit megszínesíteném,élénkíteném a képet.

  Válasz
 11. N.Éva

  A 7. képen egy olyan házat tennék inkább bal oldalra, ami tornácos, hatalmas diófával az udvarán. A ház előtt kis széken üldögélő öreg nénivel. A kapun egy deszkás átjárón lehetne eljutni a bekötő úthoz, ami alatt mélyebb árok van. A dombot én is elhagynám, alföldi jellegét még fokoznám akár libapásztorral.
  Az 5.számú képnél jobbra kinyújtanám a teret a végtelen búzamezőre, és akár lehetne szénabetakarítás is.

  Válasz
 12. Csehné Ági

  Jó lenne, ha akrillal is festenél valamelyik képen és tanulhatnánk tőled!!!!köszi!

  Válasz
 13. Savanyó Györgyné

  1. képről lehagynám a trágyadombot, helyére valami színes virágokat tennék, ami ellensúlyozza az elmúlás érzését.
  2. Lehagynám róla az állatokat.
  3. A nagyobb fekete edényt nem festeném rá.
  4. Világosabb zöldeket használnék, nem úszkálna annyi minden a vízen, lehet hogy a nőt se festeném rá.
  5.A ház elé inkább egy kis tó részletet tennék.
  6. A kerítésre nem tenném a ruhát, de egy kis szín, virág nekem hiányzik.
  7. Az út mellé pipacsokat, búzavirágot, vagy valamit még tennék.
  ( persze ezeket a változtatásokat csak aszerint írtam, hogy mit szeretnék látni a falamon, nap mint nap! ) Köszönöm, hogy leírhattam, hogy mit változtatnék! Üdv. Judit

  Válasz
 14. Mihályi Mária

  1.képről a baloldalon elhagynám azt a törmeléket. Helyette taligát, szénával, és vasvilla.

  Válasz
 15. Dr. Aracsi Józsefné (Ircsi)

  Nekem mind a 7 kép tetszik így is, és a hozzászólók által javasoltakkal is egyetértek. Loyark nagyon jól összefoglalta.

  Válasz
 16. Heco

  3.sz.képen:a bal alsó sarkon a virágok nem lennének. A patak helyett egy poros út, aminek a bal határvonala lejön a bal alsó sarok környékére. A ház ajtajával kb. egy vonalban közel szemből,kicsit oldalnézetben lóval egy karikás ostoros betyárt. (:-) ( a fő téma ugyan megváltozott, de a tanyavilág továbbra is memaradt), mozgalmas lenne.
  6.sz. képen a kerítés és a száradó gatya helyett egy legelésző tehén.(-:), a táj kicsit világosabban ,naposabban megfestve.

  Válasz
 17. jnora

  Nekem meg pont a kerítésre feldobott száradó rzha tetszik.! Le nem hagynám! Annyira jellemző volt! 😀

  Válasz
 18. Dr.Erdélyi Béláné

  Szia Krisztián! Nekem a megrendeléssel kapcsolatos technikai kérdésem lenne:
  kitöltöttem az adatokat,majd a fizetési lehetőségek közül a “Közvetlen banki átutalás”-t válaasztottam.
  kattintottam a “Megrendelés” -re,erre kaptam egy válasz-üzenetet,hogy “köszönjük a megrendelést”.
  Mikor kell utalnom a pénzt?(7 Tanya,7 nap,Akciós,3950 Ft,Dr. Erdélyi Béláné Tiszalök)

  Válasz
  • KINVA

   Üdvözlöm!
   A jövő héten célszerű utalni, és a pénz beérkezése után aktiválom a hozzáférést a tanfolyamhoz.

   Válasz
  • KINVA

   Ja közben látom megvette és ki is fizette paypalel! Akkor már semmi tennivaló nincs, az átutalásos tranzakciót törlöm.

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .