Copy

A Csendélet Festés a Festészet Alfája és Omegája!

Tanuld meg a Realista Asztali Csendéletfestő technikákat Te is!

Realista Asztali Csendéletfestő Online Festőtanfolyam

A legszebb Realista asztali csendéletek festése

“A csendéletfestés a festészet alfája és omegája. Minden festőtechnika a csendéletfestésen keresztül tanulható meg a legegyszerűbben és a legjobban. Mindezt tét nélkül. A Csendéletfestés tehát több mint gyönyörű alkotások létrehozása. A csendéletfestés maga a festészet, és a festészet tanulása” Nagy Krisztián – KINVA

A festő számára a csendélet festés több, a mű létrehozásánál, a csendélet festés 

maga a festészet

A csendéletfestés önmagában hordozza a festészet minden esszenciáját

A klasszikus realista, akadémista asztali csendéletek képesek arra, hogy a festészet majd minden aspektusát modellezzék. Ezáltal a tanulásnak, kísérletezésnek, gyakorlásnak a legtermészetesebb és egyben egyik legfestőibb eszközei is azon túlmenően, hogy egyszersmind tetszetős műalkotások is lehetnek.

A csendéletfestés maga a festészet!

A csendéletfestés egy sor dolgot tanít meg a fesőnek miközben az valamit alkot

A csendéletfestéssel gyakorolni lehet a legtöbb festőtechnikát. Gyakorolhatjuk a kompozíciót, a fény árnyékhatásokat, chiaroscuro technikákat, stb. Fejleszthetjük színtani és színkeverő képességünket, megtanuljuk a helyes színharmónia létrehozását. Kísérletezhetünk a különböző textúrákkal, és mindenféle festőtechnikával is. Akár festőkéssel, a la príma festéssel, nedves a nedvesen technikával, vagy éppen több rétegű lazúrfestéssel is gyakorolhatunk. A csendélet festésben a modellként használt tárgyak megfestésével azok végtelen variációja végett, szinte minden létező alakzat ,és tárgy tökéletes megfestésének módját kipróbálhatjuk, megtanulhatjuk. A csendélet komponálás közben nem csak a jó kompozíció alkalmazását tanuljuk meg, de olyan világítástechnikai és fénytani ismeretekre is szert teszünk, amelyek segítenek a későbbiekben, akár az élő modellel való munka megkezdésében is.

Ezen a tanfolyamon mindezt meg fogjuk tanulni!

A legszebb példákon keresztül fogjuk az asztali csendéletfestést megtanulni

A világ vezető klaszikus realista mestereinek technikáin keresztül ismerjük meg ezt a gyönyörű műfajt

 

 

Az alkotáshoz szükség van inspirációra és hangulatra

A következő videóval egy kis inspirációt szeretnék neked nyújtani az előttünk álló tanfolyamhoz!

 

Nézd meg hát a videót magad is!

 

Karácsonyi ajándék

Karácsonyra ezzel a csendéletfestést elejétől a végéig mutató, 1 órás ajándékvideóval leptem meg az olvasóimat. Ehhez hasonló videók lesznek a tanfolyamon is. 

Nézd meg hát a videót magad is!

Megnézted a fenti videókat? Egyébként veled mi újság? Szereted a csendéleteket? Vagy nem szereted őket? Igazából mindegy is, mert szükség van rájuk. De tényleg.

A jó hír az, hogy tudok segíteni neked ebben!

Kéred a segítséget?

Akkor gyorsan iratkozz be te is a tanfolyamra!

Ide később még nézzél csak vissza, mert pár napon belül lesznek itt még videók! 🙂

Tanulj Festészetet Online!

Tanulj kényelmesen, otthonodban, a saját időbeosztásod és tempód szerint, kötöttségek nélkül!

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket fogjuk lemásolni, megismerve ezzel Munkácsy festőtechnikáit. Miért jó online tanulni? Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük. Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Valódi Emberek

Valódi vélemények

Ők azok akik már évek óta követnek és fejlődnek a segítségemmel.

Nagyon örülök, hogy rátalátam erre a minden szempontból kiváló szinvonalú oldalra. Nagyon jól érzem itt magam. Sokat jelent, hogy olyan csoportban lehetek ahol mindenkinek kedvenc időtötése a festegetés. Úgy érzem, sokat fejlődtem amióta részt veszek a tanfolyamokon. Rendkívül precíz, részletes elméleti oktatásban részesülünk és nagy segítséget jelentenek a részletes magyarázattal ellátott videók is. Szeretem, hogy a saját időbeosztásomnak megfelelőn haladhatok, mert a különböző tanfolyami anyagaimat bármikor elérhetem. Nagyon kedves, segítőkész csoporttársaim vannak akik szivesen osztják meg tapasztalataikat. Remélem, hogy egyszer sikerül eljutnom a festőáborba is, ahol szeméyesen is megismerkedhetek a mesterükkel és a csoport tagjaival.

Szathmáryné Éva

Krisztián fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mi minél többet tudjunk a festészetről, akár a gyakorlatban. Akadémiája az első online oktatóoldal ahol festészetet tanulhattok, mindenkinek szívből ajánlom, igazi megtérülő befektetés a saját kreativitásodba!

Burján Aster Eszter

AsterGlass Design: az üvegre festett világ

Legtöbb művész igyekszik úgy átadni a tudását, hogy a titkok azért megmaradjanak. Én tíz éve alkotok rendszeresen, sok nemzetközi tanfolyamon részt vettem kevés olyan önzetlen művésszel találkoztam, mint Krisztiánt, ő nem tartja meg a tudását, hanem megosztja az összes tapasztalatát. Tanfolyamai részletesek, információban, tudásban gazdagok. Szeretettel ajánlom 🙂

Karsay Ildikó

További vélemények

Kedves Krisztián! “Nagyon örülök, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és próbálhatok ki a festészetben. Nekem volt egy mesterem réges-rég, akitől rengeteget tanultam, de nem azt amit tőled! Hálás vagyok neked, hogy ilyen alapossággal és felkészültséggel megosztod velünk ez irányú tudásodat .Sajnos, de inkább hála istennek, annyi fotós munkám van, hogy a leckékkel lemaradtam. Pótolni fogom biztosan. Köszönöm Neked a sok-sok információt!” Vörös László
“Ez egy nagyon jól felépített, nívós tanfolyam, melyben annyi információt kaptunk, amennyire talán nem is számítottunk. A művészettörténeti háttértől kezdve, belemélyedhettünk az anyagismeretbe, a kompozíció szerkesztésbe, megismerhettük a színkeverések, és összhangjuk rejtelmeit, ámulva tapasztaltuk, hogy mindössze 2 színnel milyen csodás dolgokat festhetünk! Élvezettel végeztük a gyakorlatokat, és a titkos csoportban bátran megmutattuk a megfestett leckéinket, elvárva csoporttársaink segítségét, építő kritikáikat Krisztián okos, és kedves személyisége csak hab a tortán, biztatása, segítőkészsége, fáradhatatlansága mindenkit megfogott…mindig a rendelkezésünkre állt, biztatott. Alig várom, hogy újabb érdekes tanfolyamot indítson….azon is ott a helyem!! Festeni idén januárban kezdtem, egyedül, magamra utalva, autodidakta módon….ez a tanfolyam segített pótolni a hiányzó alapokat, segített eligazodni a színek világában. Nagyon hasznos és élvezetes volt, mindent köszönök Krisztián!!!” Jakubek Nóra
“Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott – ha egyenlőre csak virtuálisan is – Krisztiánnal és persze Veletek. Jó valahova tartozni. Olyan emberek közé akiknek hasonló az érdeklődési köre, a festés közbeni problémái. Eddig senkitől nem tudtam kérdezni gyakorlati dolgokat, apró titkokat…Amik nem is olyan aprók. Nagyon tetszik a tananyag és sokat tanultam belőle. Krisztián önzetlensége mindenek feletti. Persze a későbbiekben ezt hasznosítani kell, gyakorolni. Tetszik a többiek hozzáállása, segítőkészsége néha a kritikái amik előrevisznek és persze a humora.” Börzsei Hajnalka

Milyen képeket festünk majd a tanfolyamon?

Lássuk a listát

A csendéletek kompoziciója

Megtanuljuk azokat a szabályokat és elméleti módszereket, amelyek szükségesek a jó kompozíció elkészítéséhez. Ezek segítenek neked majd abban, hogy jobb csendéleteket komponáljál saját magadtól is. A tanfolyam egyik célja az, hogy képes legyél saját csendélet kompozíciókat létrehozni.

A csendélet tervezése

Megtanuljuk azokat a módszereket, amelyek segítenek egy jó csendélet kompozíció megtervezéséhez, beleértve az absztrakt formákat, a fények, árnyékok tervezését, a világítást, a színtervezést, és néhány egyéb olyan technikát amelynek segítségével jobb képeket tudsz alkotni

Csendéletfestő technikák

A csendéleteket nagyon sokféleképpen, meg lehet festeni. Számos módszer létezik amelyek külön-külön, vagy egymással ötvözve is lélegzetelállító eredményekhez vezethetnek a csendéletfestés terén. Ezekkel a módszerekkel is meg fogunk ismerkedni a tanfolyam folyamán.

Mesterek technikái

Szerencsénkre a világ teli van olyan művészekkel akik mesteri szinten alkotnak különböző Realista csendéleteket. Ezeknek a Mestereknek a technikáival, stílusával is megismerkedünk a tanfolyam folyamán, ahol mestermásolatokat is fogunk készíteni. Olyan neveket állíthatunk magunk elé példának, mint David Leffel, Jeff Legg, David Riedel, David Cheifetz és még más nagymesterek.

Tetszett amit fent olvastál? Most akkor kapaszkodj meg! Képzeld el, hogy a fentiek csak a jéghegy csúcsát jelentik. Ez az online tanfolyam, a KINVA ART Akadémia egyik legszebb tudásanyaga lesz.  lélegzetelállító festményeket fogunk itt festeni. Több mint 10 videó és több mint 10 írásos lecke lesz majd a tanfolyamban. Rengeteg gyakorló feladat lesz, ahol többek között, rajzolunk is, szénnel és ceruzával is dolgozunk majd. Természetesen a lényeg itt is a festés lesz, a tanfolyamot olaj és akrilfestékkel is lehet követni, így mindkét technika rajongói megtalálják a számításukat. színkeverési gyakorlatok és ábra festő gyakorlatok is lesznek a  7 db! komplett kép megfestését elejétől a végéig demonstráló videók mellett! Monokróm és korlátozott paletta technikákkal is fogunk dolgozni ezen a tanfolyamon. 

Itt alul megnézhetitek, hogy milyen jellegű képeket fogunk a tanfolyamon készíteni

Az egyszerű rajzoktól kezdve, a monochróm festményeken át, a komplett színes festményekig, bezárólag, nagyon sok tanulmány és alkotás születik majd a tanfolyam folyamán. A szokásosnál jóval több gyakorlati feladat lesz a tanfolyamon!

Előre is köszönöm, hogy jelentkezel a tanfolyamra!

Eljött tehát a választás pillanata!

Most döntsd el, hogy velünk tartasz e, avagy sem! A tanfolyamra  jelentkezők létszáma korlátozott! A tanfolyam teljes ára: 25950,- Ft

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

5950,- Ft

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról! A tanfolyam 2018. január 23.-án este indul! Az indulás után heti két lecke várható keddi és pénteki napokon a tanfolyam befejezéséig!

Dönts!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

!

Ennyi idő van vissza az indulásig!

Miért érdemes rám hallgatni ha Online Festészet Tanulásáról van szó?

Azért hallgass rám, mert 2008-óta oktatom a festészetet és 2014 szeptembere óta, tehát éppen 3 éve pedig Hazánkban egyedülálló módon, Online Festőtanfolyamokon is oktatom. Az általam alapított KINVA ART Akadémia Online Festőtanfolyamain, eddig több mint 800 embert oktattam, és oktatok ma is festészetre. Ahogyan a fenti hozzászólásokban is olvashatod, a tanítványaim eredményesek azzal a módszerrel, ahogyan én oktatom őket. A módszert saját magam állítottam össze, ezek részben olyan technikák melyeket a hazai festők is tanulnak és alkalmaznak, részben olyan módszerek melyeket Nyugat-Európai és Amerikai festők tanulnak, harmadrészt pedig általam kitalált eljárások. Ezenkívül egy csodálatos közösségnek is tagja lehetsz, hiszen az Online Tanítványaim egy több mint 440 főt számláló facebook csoportba tömörültek, ahol egymást támogatják a KINVA ART Akadémia tananyagainak elsajátításában, a festészet tanulásában. A csoport un. facebook Titkos Zárt csoport, amihez csak a tanítványok tudnak csatlakozni. Ebben a csoportban minden a festészetről, a KINVA ART tananyagokról és egymás segítéséről szól. Ha te most szeretnél elkezdeni festészetet tanulni, vagy ha már haladó festő vagy de szeretnéd magadat továbbképezni, új technikákat tanulni, akkor neked itt a helyed, hiszen Magyarországon nincs még egy olyan festőiskola, ahol ekkora tudásanyag állna rendelkezésedre!

Szeretettel várlak Téged is a tanfolyamon, és a közösségünkben!

Nagy Krisztián - KINVA egy Írországi Plein Air festés közben

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?

Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.

Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?

Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.

A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?

A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.

Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?

A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.

Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?

Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.