Copy

Már vásárolható!

2020. július 21.-én indul!

A kulcs a tájképfestéshez

Bevezetés a Tájképfestészetbe

Megérkezett a kulcs a tájképfestéshez

 

Minden információ itt van ahhoz, hogy megtanuld a tájképfestészet alapjait, legfontosabb ismereteit!

A részleteket lentebb megtalálod!

Miről szól a tanfolyam?

Mondom a lényeget!

 20 éve gyakorlom és 12 éve oktatom a festészetet.

Ennek a 20 évnek a tapasztalatát sűrítettem bele ebbe a tanfolyamba.

Itt van minden fontos információ a tájképfestészetről amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres tájkép festő legyél, hogy jó képeket fessél.

Miről lesz szó ebben az online tananyagban?

A tájképfestés kompozíciójáró, perspektíváról, színkeverésről, a zöld színek problémáiról, fények és árnyékok alkalmazásairól, a valós táj festésének módjairól, fotóról, vázlatról és a szabadban történő plein air festésről, víz, ég, felhők fák, növényzet ábrázolásáról stb.

Az új videókban, új festmények végíg festését mutatom be, elejétől a végéig!

Így összesen, 7 festmény komplett, elejétől a végéíg való végíg festését bemutató videó van az anyagban!

 

FIGYELEM!

A tanfolyam mind a 28 leckéje tartalmaz videóleckét, ezzel ez lesz a KINVA ART legtöbb videót felvonultató tudásanyaga!

A Bevezetés a tájképfestészetbe online tanfolyam leckéi

Ez a tanfolyam 28 leckéből áll!

A tanfolyam összes leckéje tartalmaz írott instrukciókat, és oktatóvideót is!

A videókon kívül a tanfolyam teljes tananyaga kinyomtatva több száz A/4-es oldal terjedelmű, rengeteg fotóval illusztrálva

7 db komplett festmény megfestését mutatom be!

De összesen mintegy 30 videó lesz a tanfolyamban!

1. Lecke

Történeti áttekintés

Ebben a leckében a tájképfestészet művészettörténetét tekintjük át.

2. Lecke

Festékanyagok és festőszerek

Ebben a leckében a festékanyagokat és festőszereket tekintjük át…

3. Lecke

A zöld szín problémája

A tájképfestészetben a legnagyobb problémát a zöld szín okozza, megismerjük a zöldeket…

4. Lecke

A színkeverés szabályai

Ebben a leckében a színelmélet alapjait ismerjük meg…

5. Lecke

A kék színek keverése

Ebben a leckében megismerjük a tájkéekhez való kék színeket…

6. Lecke

A tájképfestés módszerei

A tájkép festés módszereit pl. plein air, fotóról, vázlatról festés stb. ismerjük itt meg…

7. Lecke

Fotóból festményt

Ebben a leckében a fotóról való festés problémáit és módszereit ismerjük meg…

8. Lecke

Plein air festés

Itt megismerhetjük szabadtéri tájképfestés azaz a “plein air” festszet alapjait…

9. Lecke

Tájkép vázlatok készítése

A tájképfestés egyik lehetősége, ha vázlatok alapján festünk, ennek módjait ismerjük itt meg….

10. Lecke

Imprimatúra aláfestés 

A tájképfestők gyakran alkalmaznak tónusos aláfestést “imrimaturát” munkájuk során, ezt ismerjük meg e leckében…

11. Lecke

Tájrészlet kiemelése a tájból 

A valós táj festménnyé interpretálása azzal kezdődik, hogy a táj egy részét “kiemeljük” a valóságból és a képsíkon helyezzük el…

12. Lecke

Az absztrakt formák fontossága 

Miután megvan a festendő tájrészlet, meg kell határozzuk annak az absztrakt formáit….

13. Lecke

A színértékek szerepe a komponálásban

A festmény kompozíciojának elkészítésekor nagy szerep jut a zsínértékek megállapítására…

14. Lecke

Alapvető tájkép perspektívák

A kompozíció másik fontos alapja a megfelelő perspektíva kiválasztása ezt tanuljuk meg e leckében…

15. Lecke

Kompozíció sablonok

A tájképfrestészetben ismertek bizonyos “kompozíciós sablonok” melyek alkalmazása szinte biztossá teszi a jó képi kompozíció felépítést, ezeket tanulkuk itt meg…..

16. Lecke

Fények és árnyékok

A leckében megismerjük a fény-árnyék viszonyok megállapítását és foglalozunk az “árnyékok színének” meghatározásával és az árnyék színek kikeverésével…..

17. Lecke

A tájkép fejlesztés lépései

A tájképet elejétől a végéig fejleszteni kel, ennek a képfejlesztésnek a lépéseit ismerjük meg ebben a leckében, …

18. Lecke

Ég és felhők festése

A tájképeken szinte mindíg látható az ég, esetleg a felhők, ennek módszereit simerjük meg…

19. Lecke

A fák és növényzet festésének technikája

A leckében különböző technikákat ismerünk meg a fák és a növényzet festéséhez….

20. Lecke

A víz ábrázolása

A tájképfestés egyik legtrükkösebb része, a víz ábrázolása, ehez kapsz itt segítséget….

21. Lecke

1. videó

Az 1. oktatóvideóban egy komplett tájkép festését, festőkéssel mutatom be lépésről, lépésre, elejétől a végéig, cél a festőkés gyakorlása és a tömbszerű ábrázolásmód

22. Lecke

2. videó

A 2. oktatóvideóban egy komplett tájkép festését mutatom be lépésről, lépésre, elejétől a végéig, a lényeg a színharmónia elérése, kolorizmus stb.

23. Lecke

3. videó

A 3. oktatóvideóban egy komplett tájkép festését mutatom be lépésről, lépésre, elejétől a végéig, a téli táj és az alkonyat ábrázolását tanulhatjuk itt.

24. Lecke

4. videó

A 4. oktatóvideóban egy komplett tájkép festését mutatom be  lépésről, lépésre, elejétől a végéig, itt átalakítjuk az eredeti képet, a Magyar tanya ábrázolása a cél.

25. Lecke

5. videó

Az 5. oktatóvideóban egy vízparti tájat festünk fotó alapján. Az eredeti kép átalakításával, pl a kenu helyett ladikot teszünk a képre stb.

26. Lecke

6. videó

A 6. oktatóvideóban egy komplett tájkép festését mutatom be lépésről, lépésre, elejétől a végéig cél a víz ábrázolása és a könnyed, sejtelmes lombozat ábrázolása a cél

27. Lecke

7. videó

A 7. oktatóvideóban egy komplett tájképfestését mutatom be lépésről, lépésre, elejétől a végéig, cél a köd, ködös idő ábrázolása

28. Lecke

Tanfolyam zárás

Ezzel a leckével lezárul a tanfolyam

A KULCS A TÁJKÉPFESTÉSHEZ

…Ha birtokában vagy a kulcsnak, nincs zárt ajtó előtted!…

Mit mondanak a tanfolyamról és rólam a tanítványok???

Kedves Krisztián!

2007-ben fogtam először ecsetet és próbálkoztam vászonra festeni. Követte még pár kép, de tudtam, nem az igazi. Nem ismertem a színkeverést, hiányzott az anyagismeret. Győrben kerestem tanárt, aki horror árat mondott az órákért, amit én kicsi gyerek mellett nem engedhettem meg magamnak. És akkor az internet szinte elém tolta a hírdetésedet.. . Az elsők között jelentkeztem. A mai napig újra élem azt az izgalmat, amit ez az első alkalom adott. Teljesen új irányt vett az életem. Végre csinálhattam azt amire mindig is vágytam. Szinte faltam a leckéidet, a következő tanfolyamokat. Amit elértem, ahova eljutottam neked köszönhetem. Mindig is a mesterem maradsz. Sajnos táborba még nem jutottam el, de a közös Nóra festés nálad örök emlék marad. A kiállítások élménye, izgalma, sikere felejthetetlen. Az pedig, hogy ma már másoknak adom át a tőled tanultakat… sosem gondoltam. Isten tartson meg sokáig erőben, egészségben, hogy még többen tanulhassanak tőled! Szeretettel Hajni

Börzsei Hajnalka

Kedves Krisztián!

Nem lehet véletlen, hogy pont a napokban emlegettünk itthon Téged és a “kezdeteket”, ami meg sem valósult volna, ha nem akadok rá az online tanfolyamodra! Már ez az első tanfolyam annyi új ismeretet adott, hogy szinte – jó értelemben – függővé tett, vágytam a további ismeretekre. Annyira magával ragadott a lehetőség, a tanfolyamaid, hogy teljesen megváltozott az életem. Egy új világ tárult fel számomra és évekig meghatározta a mindennapjaimat a tanulni- alkotni vágyás! A festészet (és a művészetek) iránti kíváncsiság, a tisztelet és alázat teljesen átformálták az életem! Csak hálával és tisztelettel gondolok Rád és áldozatos, önzetlen munkádra, emberségedre!
Szerencsésnek tartom magam, hogy megismertelek és nem véletlen, hogy bármerre is vet, vetett az élet, mindig hálásan gondolok vissza a Tőled tanultakra, az együtt töltött táborokra!
A mai napig követem a munkásságodat, amelyhez szívből gratulálok és tényleg büszke lehetsz magadra és az elért eredményekre!
Mindannyiunknak hihetetlenül sokat adtál, ezért is van, hogy őszintén, szeretettel ajánlom más pályakezdőnek, alkotni vágyónak ezt és az összes online tanfolyamodat!
További sikeres, hosszú alkotó életet kívánok szeretettel, Mesi

Németvölgyi Róbertné, Emese

Kedves Krisztián!
2014. szeptember 15.-e megváltoztatta az addigi életemet! Eléggé lehangolt állapotban voltam a Párom elvesztése miatt, ezért kellett valami, valami elfoglaltság, ami eltereli a figyelmemet a történtekről. Ekkor találtam rá a Neten, böngészés közben, – online tanfolyam indul “Festés korlátozott palettával” címmel, Nagy Krisztián KINVA vezetésével! – Gondoltam ez kell nekem, ez egy jel, hogy kezdjek valamit megváltozott élethelyzetemmel. Jelentkeztem és úgy gondolom azóta is, hogy életem legjobb döntése volt! Addig is festettem néha-néha egy-egy képet, de többre vágytam, általad megkaptam azt a többet, ami kellett. A korlátozott paletta éppen jó kezdés volt, szerintem mindenkinek ezzel kellene kezdeni! Azóta nagyon sokat fejlődtem, elvégeztem sok-sok tanfolyamod, s általuk megismertem egy olyan embert, aki szívvel-lélekkel, önzetlenül adja át tudását tanítványainak! Ezt addig nem tapasztaltam senkinél! Szívből örülök, hogy megismerhettelek, – személyesen is – hiszen még abban az időben, jó pár tanítványoddal együtt, közös múzeum látogatáson is részt vettünk. Én így emlékszem vissza a kezdetekre, mindenkinek csak ajánlani tudom tanfolyamaid, ha festeni szeretnének! Büszke vagyok rá, hogy a Nálad tanultak által jutottam el idáig, ahol most tartok, maradj mindig ilyen kedves, önzetlen, őszinte ember, akinek megismertelek. További sikereket kívánok életedben, munkásságodban, tanításaidban! Köszönök mindent!
Szeretettel: Margo

Mucsi Margó

Kedves Krisztián!
Amikor tudomást szereztem tanfolyamodról, már 2 éve festegettem. Orosz festőket másoltam több kevesebb sikerrel. Volt ami jól is sikerült. Emlékszem arra a várakozásra az első leckéd előtt.Végtelen izgalommal várta a csoport, egymást kérdezgettük, hogy mikor kezd Krisztián.Fantasztikus volt amikor elküldted az első leckét. Alig vártuk a hét péntekjét amikor a következő lecke jött. Egy nagyon jó, összetartó, egymást segítő csoport jött létre. Nekem az indulás ezt jelentette. Ami utána jött nagyon sokat jelentett számomra. Rengeteget tanultam és az a hatalmas tudásanyag amit számunkra szívvel-lélekkel elérhetővé tettél, köszönet érte.
Kicsit eltértem a tanított stílusodtól,sokszor előveszem a tanfolyamaid anyagát újra és újra olvasom és örülök, hogy elindítottad ezt az országban egyedülálló tanfolyamot.
Köszönöm szépen és jó egészséget kívánok!
Köszönöm szépen és nagyon jó egészséget kívánok !

Sósné Erzsi

Mesterünk

“A KINVA ART AKADÉMIA  oktatója:

Nagy Krisztián – KINVA

 

KINVA Saáry Zoltán tanítványaként kezdett a festészettel foglalkozni. Mestere útmutatásait a saját kísérletezgetésekkel, és  egyéb autodidakta tanulási módszerekkel egészítette ki.

Több külföldi online festőtanfolyamot elvégezve, és Angol nyelvű szakkönyveket fordítgatva jutott el odáig, hogy végül a saját módszereinek fejlesztésébe kezdhetett.

Innen jött az online oktatás módszere is, hiszen látta a Nyugati festők példáját, és résztvevőként maga is megtapasztalhatta ennek az új oktatási módszernek a hasznosságát, előnyeit.

Szenvedélyesen kutatja a Régi Mesterek titkait, feltárja és kipróbálja azokat a festőtechnikákat, melyeket ők alkalmaztak a művészettörténet folyamán.

Továbbá sokat kísérletezik a festészet anyagainak, festőszereknek, festékeknek a házilagos előállításával is, ezzel is gyarapítva tudását, és ezen az anyagok alkalmazásával a saját technikáját tökéletesíti.

 

 

 

 

Az Online Festőtanfolyam

A festészet tanulásának az egyik legjobb, és legkorszerűbb oktatási módszere

Mi az az Online Festőtanfolyam?

A lényeg, hogy a tananyagot fizetés után egy online oktatási felületen tudod elérni. A tananyag fotókkal illusztrált elméleti anyagból, gyakorló feladatokból és olyan oktatóvideókból áll, ahol egy-egy festmény megfestését demonstrálom neked lépésről-lépésre, elejétől a végéíg. Közben természetesen instrukciókat adva, kommentálom is, hogy mit miért csinálok. A tanfolyamon a fent bemutatott festményeket, vagy azokhoz nagyon hasonló képeket fogunk festni ill. lemásolni, megismerve ezzel a Korlátozott palettákkal való mun kát és az ezekhez kapcsolódó festőtechnikat.

Miért jó online tanulni?

Mert nincs időhöz és helyhez kötve. Akkor és ott olvasod, vagy nézed a tananyagot amikor és ahol éppen neked alkalmas. Csak internet kapcsolat kell hozzá és valamilyen internetet megjelenítő készülék. Ez lehet Okos TV, Asztali számítógép, Laptop, Tablett, vagy akár egy Okostelefon is.

Tipp:

Az elméleti tananyagot pl. kényelmesen egy fotelben ülve is el tudjuk olvasni egy tablettel, okostelefonnal. A festéshez pedig a számítógép, vagy éppen okos tv mellé állítsuk a festőállványunkat és kövessük lépésről lépésre a demonstráló videót, így fessük meg a képeket. Ha megakadunk akkor megállítjuk a videót, vagy ahányszor csak akarjuk az egyes részeket vissza is tekerhetjük.

Van e határidő? Nincs semmilyen határidő, a megvásárolt tananyaghoz örökös hozzáférést kapsz, a tanulást bármikor megszakíthatod, vagy folytathatod, visszanézheted a tananyagot akár évek múlva is.

Fejleszd a képességeidet és ismereteidet a festészet területén!

Tarts velünk te is!

A legkényelmesebb tanulási mód, az otthoni tanulás!

Így néz ki ha online oktatóvideó segítségével festesz

Gyakran Ismételt Kérdések
Mit jelent az, hogy online festőtanfolyam?
Az online festőtanfolyam lényege, hogy a tananyag egy zárt online felületen keresztül érhető el. A zárt felülethez a tanfolyam megvásárlását és befizetését követően kapsz hozzáférést.
Miből áll egy ilyen online festőtanfolyam tananyaga?
Az online festőtanfolyamok tananyaga igen összetett. A tatanyag egy része fotókkal illusztrált szöveges tartalomból áll. A tatanyag többi része oktatóvideók formájában tekinthető meg. Vannak un. “rövid” és “hosszú” videók. A rövid videók általában bizonyos technikákat mutatnak be, pl. emberi szem festése, fák festése, impasztó technika alkalmazása portréfestésnél stb. A hosszú videók pedig egy-egy festmény megfestését mutatják be, lépésről-lépésre, elejétől a végéig. Mind a rövid, mind a hosszú videók alatt van narráció is, ahol a videón látható folyamatokat magyarázom.
A megvásárolt tanfolyam anyagához meddig férek hozzá?
A megvásárolt online tanfolyamok anyagához korlátlan ideig lehet hozzáférni. A hozzáférésnek nics időkorlátja.
Kezdőknek vagy haladóknak való a tanfolyam?
A tanfolyamok anyaga úgy lett összeállítva, hogy egyaránt tartalmaz hasznos információkat kezdőknek és haladóknak is. Semmilyen előfeltétele, iskolai végzettség, egyéb követelmény stb. nincs a tanfolyamok elvégzéséhez.
Milyen napszakban, mikor, mennyi időt kell szakítani a tanfolyamon való részvételhez?
Mivel a tanfolyam örökre hozzáférhető, így nincs meghatározva, hogy ki és mikor végzi azt el. Mindenki a saját időbeosztása szerint, a saját tempójában haladhat, hiszen a hozzáférés folyamatos és örökös. Ez így nagyon jó módja a tanulásnak hiszen nem kell sietni, kapkodni, felzárkózni stb. Következésképpen nem lehet lemaradni sem.

Miért érdemes rám hallgatnod…

…ha a festészet tanulásáról van szó?

Azért hallgass rám, mert 2008-óta oktatom a festészetet és 2014 szeptembere óta, tehát közel 6 éve pedig Hazánkban egyedülálló módon, Online Festőtanfolyamokon is oktatom azt.

Az általam alapított KINVA ART Akadémia Online Festőtanfolyamain, eddig több mint 800 embert oktattam, és oktatok ma is festészetre.

Ahogyan a fenti hozzászólásokban is olvashatod, a tanítványaim eredményesek azzal a módszerrel, ahogyan én oktatom őket.

A módszert saját magam állítottam össze, ezek részben olyan technikák melyeket a hazai festők is tanulnak és alkalmaznak, részben olyan módszerek melyeket Nyugat-Európai és Amerikai festők tanulnak, harmadrészt pedig általam kitalált eljárások.

Ezenkívül egy csodálatos közösségnek is tagja lehetsz, hiszen az Online Tanítványaim egy több mint 700 főt számláló facebook csoportba tömörültek, ahol egymást támogatják a KINVA ART Akadémia tananyagainak elsajátításában, a festészet tanulásában.

A csoport egy Facebook Zárt csoport, amihez csak a tanítványok tudnak csatlakozni.

Ebben a csoportban minden a festészetről, a KINVA ART tananyagokról és egymás segítéséről szól. Ha te most szeretnél elkezdeni festészetet tanulni, vagy ha már haladó festő vagy de szeretnéd magadat továbbképezni, új technikákat tanulni, akkor neked itt a helyed, hiszen Magyarországon nincs még egy olyan festőiskola, ahol ekkora tudásanyag állna rendelkezésedre!

 

Szeretettel várlak Téged is a tanfolyamon, és a közösségünkben!

Értékrendem

A KINVA ART filozófiája az én személyes alkotói és oktatói értékrendem az alábbi 5 pillérre épül. Ez az 5 vezérelv az amely meghatározza az alkotói és oktatói tevékenységemet.

Az egyén tisztelete

Hiszem, hogy minden ember egy önáló, szuverén személyiség és mindenkinek joga van azzal foglalkoznia amivel csak szeretne. Az alkotói tevékenység nem kiváltság, hanem egyéni választás lehetősége. Iskolai végzettségtől és intellektustól függetlenül, mindenkinek joga van, festeni, alkotó munkát végezni, hiszen az ember az alkotásra lett teremtve. Ezt a jogot nem veheti el tőlünk senki, arra hivatkozva sem, hogy pl. csak egy bizonyos rétegnek lehet köze a művészet létrehozásához, vagy megértéséhez.

A mesterség tisztelete

A festészet eredendően mindíg is mesterség volt a múltban, és mesterség napjainkban is. Mint minden szakmában, itt is vannak kötelező ismeretanyagok, mint pl. anyagismeret, színtan, festőtechnikai ismeretek stb. Nem értek egyet azzal, hogy felelőtlenül, mindennel festünk aminek színe van és ragad, és nem foglalkozunk a képek tartósságával, jövőjével. Azzal sem értek egyet, hogy a haladás szellemében, el kell vetni a klasszikus realista festészet ábrázolási formáit, értékrendjét. Azzal sem tudok azonosulni, hogy ami klasszikus, vagy realista és nem modern, az értéktelen, giccs stb.!

A hagyományok tisztelete

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy a régi mesterek tudása, és hagyományai feledésbe merüljenek. Ez a tudás része a festészet egyetemes ismeretanyagának, és minden amit ma tudunk a festészetről ezen alapokon nyugszik. Ezt a tudást nem elvetni, elfeledni kell, hanem magunkévá tenni és ápolni, fejleszteni.

A minőség tisztelete

Az a véleményem, hogy függetlenül attól, hogy az alkotó kezdő amatőr vagy tapasztalt profi, egy műnek, az alkotójától telhető legjobb minőségűnek kell lennie, tükrözve az aktuális tudásszintjét. A minőséget meghatározza, az alkotó festészeti szakmai tudása, jártassága és a gondolatisága. Egy festménynek érthetőnek, intellektuálisan tartalmasnak, gondolatébresztőnek kell lennie. Egy festmény legyen esztétikus, és legyen képes érzelmek kiváltására a szemlélőből.

A tudás tisztelete

Azt az elvet vallom, hogy életünk végéig tanulunk. Így a tudásunk is életünk végéig gyarapodik. Így van ez a festészet területén is. Ha festészettel foglalkozunk kötelességünk a tudásunkat gyarapítani, és egy bizonyos ponton túl a tudás megosztása is kötelességünkké válik. Ez a szemlélet segítette az emberiséget az egész történelme folyamán. Ha az ember nem gyarapította volna tudását, és a megszerzett tudást nem adta volna tovább akkor ma még mindíg szakócával dobálóznánk. A művészet története is a tudás gyarapításáról és továbbadásáról szól.

Ámos Imre szavai jutnak eszembe, “Egy művésznek a művészete a vallása és a hite, amellyel az emberiséget tiszteli és szolgálja”.

FIGYELEM!

A tanfolyam bevezető akciós ára az indulás előtt a készlet erejéig!

 

 

Most Csak: 5950,- Ft !!!

 

 

Ez a teljes ár, tartalmazza mind a 28 leckét!

További költségek nem lesznek, a hozzáférés örökös!!

Ha nem sietsz lemaradsz az akciós árról!

Később már 25950,-Ft lesz az ára!

 

A tanfolyam 2020 júlus 21.-án este indul!

Az indulás után kb. 3 hét alatt, szakaszosan érkeznek a leckék  a tanfolyam befejezéséig!

Megrendelés Itt!

Vásárlás közben az alábbi fizetési módok közül választhatsz!

Fizethetsz postai pénzesutalvánnyal, paypallal, banki átutalással, bankkártyával és Barion tárcával is!

Utána soha többé nem tudod már ilyen olcsón megvenni!

0 hozzászólás